-17 %

Cerelia

Cérélia Sonntagsbrötchen dough

330 g

28 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Sold out. Expected back on Thu.
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: France,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Připravené, syrové těsto na výrobu bulek. Z balení upečete 6 bulek.

Použití

Vyjměte klonky těsta otočením nádobky. Klonky dejte na plech s pečícím papírem. Na každý kus těsta udělejte křížek a potřete je mlékem. Vložte do trouby předehřáté na 200 °C. Pečte cca 12–⁠15 minut.

O výrobci

Cérélia SAS je francouzská společnost, která se již více než 50 let specializuje na výrobu těst na koláče, pizzy, palačinky a další. Své produkty vyrábí z lokálních surovin. Dnes je prodává již ve více než 50 zemí světa.

Skladování

Uchovávejte v chladu při teplotě 0–⁠8 °C.

Výrobce

Cérélia SAS
ZAC Actiparc Rue du Fortin
62223 Saint-Laurent-Blangy
Francie

Durability

Average durability from the time of delivery: 28 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 10 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Pšeničná mouka
Voda
Pšeničný lepek
Kypřicí látky
E575 - Glukonolakton
E500 - Uhličitany sodné
E450 - Difosforečnany
Cukr
Palmový tuk
Etylalkohol
Sůl
Modifikovaný kukuřičný škrob
Látka zlepšují mouku
E300 - Kyselina L-askorbová

Nutritional values per 100 g

Energy value1116 kJ/264 kCal
Fats3.1 g
including saturated fatty acids1.4 g
Carbohydrates46 g
including sugars2.5 g
Protein9.6 g
Salt2.2 g
Fibre1.4 g

Allergens

Cereals (gluten)
May contain traces of:
Milk
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.