
Novalim
Novalim Gluten-free Babovka in powder
250 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Bábovka v prášku s vanilkovou příchutí. Směs je vyrobena z bezlepkových surovin a je vhodná pro celiaky.
Použití
Vyšlehejte 3 celá vejce, do kterých postupně zašlehejte 1,5 dl oleje a nakonec směs na bábovku. Nalijte do vymaštěné a moukou vysypané formy a pečte v troubě při teplotě 150 °C po dobu 35–40 minut.
O výrobci
Slovenská společnost Novalim byla založena roku 1991 a specializuje se na vývoj a výrobu bezlepkových a nízkobílkovinových výrobků. Základními ingrediencemi v jejich produktech jsou kukuřičný a bramborový škrob a rýžová, kukuřičná a sójová mouka. Jejich sortiment se skladá z bezlepkových těstovin, sušenek, chlebů, mouky a dalších.

Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
Výrobce
NOVALIM, spol. s r. o.
Bratislava, 84104
Čárskeho 3466/1
Česká republika
Durability
Composition
| Cukr |
| Bramborový škrob |
| Kukuřičný škrob |
| Sojová mouka |
| Modifikovaný kukuřičný škrob |
| Bramborová mouka |
| Jedlá sůl |
| Vanilínový cukr |
| Emulgátor |
| E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin |
| Kypřicí látky |
| E450 - Difosforečnany |
| E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1638 kJ/386 kCal |
| Fats | 1 g |
| including saturated fatty acids | 0.04 g |
| Carbohydrates | 93.1 g |
| including sugars | 40.6 g |
| Protein | 0.7 g |
| Salt | 0.7 g |
| Fibre | 0.8 g |
Allergens
| Soybeans |