
Novalim
Novalim Permonky gluten-free gingerbread cookies
150 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Přirozeně bezlepkové keksy s příchutí perníku. Neobsahují mléko, a jsou tak vhodné pro celiaky i pro ty, kteří trpí intolerancí na laktózu.
.jpg)
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Keksy si můžete vychutnat kdykoliv během dne.
O výrobci
Slovenská společnost Novalim byla založena roku 1991 a specializuje se na vývoj a výrobu bezlepkových a nízkobílkovinových výrobků. Základními ingrediencemi v jejich produktech jsou kukuřičný a bramborový škrob a rýžová, kukuřičná a sójová mouka. Jejich sortiment se skladá z bezlepkových těstovin, sušenek, chlebů, mouky a dalších.

Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
Výrobce
NOVALIM, spol. s r. o.
Bratislava, 84104
Čárskeho 3466/1
Česká republika
Durability
Composition
| Kukuřičný škrob |
| Cukr |
| Rýžová mouka |
| Rostlinný tuk |
| Palmový |
| Řepkový |
| Kukuřičná mouka |
| Glukózový sirup |
| Sušená vaječná hmota |
| Vejce |
| Sójová mouka plnotučná |
| Sojová mouka odtučněná |
| Med |
| Cukr s etylvanilínem |
| Perníkové koření |
| Kypřicí látky |
| E450 - Difosforečnany |
| E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný |
| Jedlá sůl |
| Emulgátor |
| E322 - Lecitiny |
| Sojové |
| Show all |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1968 kJ/470.5 kCal |
| Fats | 17.3 g |
| including saturated fatty acids | 4.1 g |
| Carbohydrates | 74.2 g |
| including sugars | 28.3 g |
| Protein | 4.5 g |
| Salt | 0.87 g |
| Fibre | 1.3 g |
Allergens
| Eggs |
| Soybeans |