
Rohlík BEZ KOMPROMISU
Rohlik.cz Spicy red lentil soup with chilli (vegan)
0.6 l8 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Xtra price:
CZK 107.52
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Lehce pikantní polévka je připravená z červené čočky, cibule a brambor. Barvu jí dodává rajčatový protlak a pikantní chuť kari Madrás a chilli. Vhodná pro vegany.
Receptura pro polévku byla vytvořená pro Rohlík ve spolupráci s šéfkuchařem Filipem Sajlerem.

Cook&Chill
Polévky vaří šéfkuchaři bez kompromisu od základu a z čerstvých surovin v duchu kuchařských tradic. Díky unikátní moderní technologii balení a šokového chlazení mají polévky trvanlivost 45 dní od data výroby bez přídavných plynů nebo konzervačních látek.
Polévky od Rohlik.cz znamenají vyzkoušené receptury, pečlivě vybrané a čerstvě zpracované suroviny od prověřených dodavatelů.

Použití
Sáček s polévkou vyjměte z kartonového obalu, sáček v rohu nastřihněte, vylijte do hrnce, na sporáku za občasného míchání ohřejete na požadovanou teplotu.
O výrobci
Filip Sajler patří díky úspěšnému pořadu Kluci v akci k nejznámějším českým kuchařům a zakladatelem české gastronomické skupiny společností Perfect.
Má za sebou praxi ve špičkových restauracích a cateringových společnostech v USA, Německu, Singapuru a v České republice. Absolvoval stáže a praxe u věhlasných a Michelinem oceněných šéfkuchařů jako je Yannick Alléno, Armand Arnand a Norbert Niederkopfler. Byl členem Národního kuchařského týmu kuchařů. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil včetně trofeje z Kuchařské olympiády v Erfurtu.

Vařil či organizoval catering pro významné politiky; evropské premiéry a přední představitele Evropy v průběhu českého předsednictví EU v Bruselu i u nás doma. Vařil také pro hvězdy showbusinessu jako Madonnu, Davida Bowieho, Bruce Springsteena a mnoho dalších.
V současné době je Filip Sajler CEO ve společnostech Perfect Canteen, Perfect Catering a Perfect Food, které v roce 2006 založil. Soustředí se na fast fine restaurace, moderní firemní stravování, balené boutique produkty a prémiový catering. Ze své pozice se aktivně podílí na vedení společnosti a určuje směr jejího dalšího rozvoje.
![]()
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě do 6 °C, po otevření okamžitě spotřebujte.
Výrobce
Výrobce: Perfect Canteen s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří
431 51 Miřetice u Klášterce nad Ohří
Česká republika
Obal
Etikety jsou z ekologického materiálu - „Crush range eko materiál“ = složení 15 % reziduum ječmene, 40 % recyklované vlákno, 45 % buničina ze dřeva.
Durability
Composition
| Pitná voda | |
| Červená čočka | 12 % |
| Cibule | 5.8 % |
| Brambory | |
| Česnek | 1.1 % |
| Jedlá sůl | |
| Směs koření | |
| Zahuštěný rajčatový protlak | 0.1 % |
| Slunečnicový olej | |
| Chilli mleté | 0.02 % |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 225 kJ/53 kCal |
| Fats | 0.5 g |
| including saturated fatty acids | 0.1 g |
| Carbohydrates | 8.2 g |
| including sugars | 0.8 g |
| Protein | 3.7 g |
| Salt | 0.55 g |
| Fibre | 0 g |