Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

cukrárna Myšák

Cukrárna Myšák Croissants for homebaking, 6 pcs

480 g
Local BrandFrozenPremium quality
CZK 262.90 CZK 547.71 /kg

Delivery within 60 minutes

100+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Mražené croisssanty k dopečení.

Dopřejte si k snídani dokonale čerstvý croissant. Zdlouhavou práci s máslovým těstem za vás udělali profíci z Myšáka – vy už si jen můžete vychutnat neodolatelnou vůni linoucí se z trouby a zakousnout se do křupavé zlatavé krusty, dokud je croissant ještě teplý.

Zákusky, jaké pamatujete z dětství

V Myšákovi se drží české klasiky, do které dávají svůj nápad. A také surovin, o kterých ví a chtějí říkat všechno. Máslo, smetana, vejce, ovoce a další ingredience mají kvalitu, kterou nelze ničím nahradit. Vrací se tak do časů, kdy mezi cukráři vládla poctivost, úcta k řemeslu, ale i k řemeslníkům a k zákazníkovi.

Do cukrárny Františka Myšáka ve Vodičkově ulice chodily po desetiletí pražské rodiny i vážené osobnosti...

Jeho sladkosti mlsal Oldřich Nový nebo Ema Destinnová, dort od Myšáka měl na své narozeninové oslavě i prezident Masaryk. Vyhlášené zde byly rovněž zmrzlinové a šlehačkové poháry. 

V čem je Myšák výjimečný?

Všechny produkty jsou vyráběny ručně a při výrobě jsou zachovány principy tradiční české cukrařiny, která se vyrovná té světové. Pod vedením cukráře Lukáše Pohla připravují klasické české zákusky, dorty i poháry doplněné výběrovou kávou.

Použití

  1. Zmrzlé croissanty rozložte na plech potažený pečícím papírem a nechte jim dostatečné rozestupy. Nechte je kynout ve vypnuté a uzavřené troubě po dobu 8–9 hodin.
  2. Ráno vyndejte plech z trouby a předehřejte troubu na 170 °C. • Croissanty potřete rozšlehaným vejcem s trochou smetany. Vložte plech do trouby a pečte po dobu 15 až 20 minut.

O výrobci

Cukrárna Myšák je tradiční česká provoněná cukrárna, která chce zachovat českou cukrařinu. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají české zákusky a sladké pečivo, které je v prémiové kvalitě a neskutečné chuti.

V cukrářské dílně se pracuje pouze se surovinami od prověřených dodavatelů. Pracují pouze se sezónním ovocem od místních farmářů. Cukráři dodávají podle původní receptury výrobkům pestrost a respektují jejich originální receptury i cukrářské principy. V Myšákovi můžete ochutnat například větrník či laskonku, nebo vynikající croissanty.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě –18 °C a méně. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

Výrobce 

Cukrárna Myšák
Praha 110 00, Vodičkova 31
Česká republika
mysak@ambi.cz

Composition

Vejce
Máslo
Mouka pšeničná
Cukr
Mléko čerstvé
Mléko sušené
Smetana
Droždí
Mořská sůl

Nutritional values per 100 g

Energy value2572 kJ/614 kCal
Fats38 g
including saturated fatty acids23 g
Carbohydrates55 g
including sugars10 g
Protein12 g
Salt1.4 g
Fibre0 g

Allergens

Cereals (gluten)
Eggs
Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.