
Maso Klouda
Maso Klouda Lamb shoulder with bone
ca. 0.55 kg4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Jehněčí plec s kostí ze Suffolských ovcí. Ve srovnání s kýtou je plec tučnější. Pochází z mladých ovcí poražených ve stáří od 5 do 12 měsíců. Vakuově baleno.
Plec je o hmotnosti cca 500–600 gramů.
U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z ověřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.
Použití
Jehněčí plec se skvěle hodí na pečení či dušení. Skvělá je také s medvědím nebo klasickým česnekem, špikovaná, dochucená různými bylinkami. Můžete ji též připravovat za pomocí sous-vide.
O výrobci
Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.

Skladování
Skladujte a uchovávejte při teplotě od 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika
Durability
Composition
| Jehněčí maso |