-20 %

Maso Klouda

Maso Klouda Dutch steak

ca. 320 g

5 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Fresh from the farm
Sold out. Expected today.
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Holandský řízek je vyroben ze směsi vepřového bůčku pomletého nahrubo a Horáckého sýru ementálského typu. Balení obsahuje 2 kusy po 150 gramech.

U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z ověřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.

Použití

Klasický holandský řízek je nejlepší smažený na přepuštěném másle.

O výrobci

Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.

Skladování

Skladujte a uchovávejte při teplotě od 0–⁠4 °C. Po otevření ihned spotřebujte. 

Výrobce

Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 5 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Vepřové maso87 %
Sýr11 %
Mléko
Jedlá sůl
E509 - Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury
Syřidlo
Barvivo
E160b - Annatto, Bixin, Norbixin
Jedlá sůl
Sušená vaječná melanž ze slepičích vajec
Koření

Nutritional values per 100 g

Energy value943 kJ/227 kCal
Fats17 g
including saturated fatty acids6.4 g
Carbohydrates0.5 g
including sugars0.5 g
Protein19 g
Salt1.8 g
Fibre0 g

Allergens

Eggs
Milk
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.