

Rohlík BEZ KOMPROMISU
Rohlik.cz Pork Tenderloin Sausage
ca. 210 g12 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Xtra price:
CZK 89.23
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Klobása z výběrové vepřové panenky. Ta je naložena do speciální směsi koření, která klobáse dodá vyváženou chuť. Poté je 12 hodin uzena na švestkovém dřevě. Při procesu uzení se používá studený a horký kouř, který masu dodává unikátní chuť i vůni. Výsledkem je delikátní uzenina, která neurazí žádného gurmána.
Balení obsahuje 1 kus klobásy. Masný výrobek tepelně opracovaný – uzený. Na 100 g výrobku bylo použito 115 g vepřové panenky.

Použití
Hodí se k čerstvému pečivu nebo do obložených mís.
O výrobci
Salumi s.r.o. se zabývá výrobou uzenářských specialit té nejvyšší jakosti. Pro výrobu používají výhradně maso z prověřených českých chovů. Vybírají vždy velmi pečlivě dodavatele, aby měli jistotu, že svým zákazníkům můžou nabídnout jen to nejlepší. Pouze to nejlepší české vepřové, hovězí, drůbeží a šumavská zvěřina – to je základ výrobků Vaše farma.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–5 °C. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
Salumi s.r.o.
Karlštejnská 121
Černošice, 252 28
Česká republika
Durability
Composition
| Vepřová panenka | 93 % |
| Pitná voda | |
| Dusitanová solící směs | |
| Jedlá sůl s jódem | 99.5 % |
| E250 - Dusitan sodný | |
| Červené víno | 1 % |
| Hroznový cukr | |
| Koření | |
| Přírodní kouř | |
| Obsah tuku max. 20 %, obsah soli max. 3 %. |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1021 kJ/244 kCal |
| Fats | 18 g |
| including saturated fatty acids | 6.5 g |
| Carbohydrates | 1 g |
| including sugars | 1 g |
| Protein | 18 g |
| Salt | 2 g |
| Fibre | 0 g |