Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Rohlík BEZ KOMPROMISU

Rohlik.cz Pork Tenderloin Sausage

ca. 210 g

12 DAYS AVERAGE FRESHNESS

ca.

 CZK 104.98 CZK 499.90 /kg

Delivery within 60 minutes

700+ customers buy regularly

Xtra price:

CZK 89.23

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Klobása z výběrové vepřové panenky. Ta je naložena do speciální směsi koření, která klobáse dodá vyváženou chuť. Poté je 12 hodin uzena na švestkovém dřevě. Při procesu uzení se používá studený a horký kouř, který masu dodává unikátní chuť i vůni. Výsledkem je delikátní uzenina, která neurazí žádného gurmána.

Balení obsahuje 1 kus klobásy. Masný výrobek tepelně opracovaný – uzený. Na 100 g výrobku bylo použito 115 g vepřové panenky.

Použití

Hodí se k čerstvému pečivu nebo do obložených mís.

O výrobci

Salumi s.r.o. se zabývá výrobou uzenářských specialit té nejvyšší jakosti. Pro výrobu používají výhradně maso z prověřených českých chovů.  Vybírají vždy velmi pečlivě dodavatele, aby měli jistotu, že svým zákazníkům můžou nabídnout jen to nejlepší. Pouze to nejlepší české vepřové, hovězí, drůbeží a šumavská zvěřina – to je základ výrobků Vaše farma. 

Skladování

Skladujte při teplotě 1–5 °C. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.

Výrobce

Salumi s.r.o.
Karlštejnská 121
Černošice, 252 28
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 12 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 5 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Vepřová panenka93 %
Pitná voda
Dusitanová solící směs
Jedlá sůl s jódem99.5 %
E250 - Dusitan sodný
Červené víno1 %
Hroznový cukr
Koření
Přírodní kouř
Obsah tuku max. 20 %, obsah soli max. 3 %.

Nutritional values per 100 g

Energy value1021 kJ/244 kCal
Fats18 g
including saturated fatty acids6.5 g
Carbohydrates1 g
including sugars1 g
Protein18 g
Salt2 g
Fibre0 g