

Rohlík Bistro
Chocolate mousse with sour cherries from Eva Wilhamová
130 gFRESHNESS GUARANTEE
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Xtra price:
CZK 93.41
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
S šéfkuchařkou Evou Wilhamovou jsme pro vás připravili legendární čokoládovou pěnu s višněmi.
Našlehaná čokoládová pěna, kterou cukráři vytvářejí ze 100% čokolády, jemného tvarohu, BIO smetany. Navíc je doplněna doslova třesničkou, a to jsou čerstvé vypeckované višně.

O šéfkuchaři
Eva Wilhamová pro vás už 25 let připravuje dezerty v Zátiší, kde si potrpí na poctivé a kvalitní suroviny. Do cukrařiny se zamilovala a je ráda, že se stala vášní i pro jejího syna. Společně se zabývají trendy, hledají nové receptury i postupy a snaží se toto krásné řemeslo posouvat zase o krok dál.

Jak to funguje?

Použití
Určeno k přímé konzumaci. Dezert si vychutnejte jako sladkou tečku po jídle.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 6 °C. Po otevření ihned zkonzumujte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
.jpg)
Durability
Please consume on the day of purchase.
Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 1 day.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.Composition
| Čokoláda | 73 % |
| Cukr | |
| Kakaová hmota | |
| Rostlinné tuky | |
| Palmový | |
| Shea | |
| Mléčný tuk | |
| Kakaové máslo | |
| Přírodní aroma | |
| Smetana | 18 % |
| Višně | 9 % |
| Želatina plátková | |
| Vepřová kůže | 100 % |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1902 kJ/455 kCal |
| Fats | 27.6 g |
| including saturated fatty acids | 16 g |
| Carbohydrates | 45.9 g |
| including sugars | 42.6 g |
| Protein | 4.3 g |
| Salt | 0.03 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Milk |
| May contain traces of: |
| Cereals (gluten) |
| Crustaceans |
| Eggs |
| Fish |
| Peanuts |
| Soybeans |
| Tree nuts |
| Celery |
| Mustard |
| Sesame seeds |
| Sulfur dioxide |
| Lupin |
| Molluscs |