Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Sempio

Sempio Gochujang Hot chilli paste

500 g
CZK 184.90 CZK 369.80 /kg

Delivery within 60 minutes

1 000+ customers have in favorites

Country: South Korea,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Papriková pasta korejského typu, vyrobená převážně z fermentované rýže a chilli papriček. Má všestranné a široké použití, typicky se však v korejské kuchyni používá do bibimbapu.

Použití

Mimo využití v korejské kuchyni může sloužit také jako omáčka, na marinování kuřecích křídel, vepřového či jiného masa dle chuti. Dá se též použit i do polévek nebo na smažení.

O výrobce

Společnost Thai Mas byla oficiálně začleněna do skupiny Asian Food Group. To nejen posiluje jejich sdílené hodnoty, ale také rozšiřuje jejich nabídku o specializované portfolio Thai Mas, které se specializuje na thajské a korejské produkty. Zaměřují se na poskytování autentických a rozmanitých asijských kulinářských zážitků.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření uchovávejte v ledničce.

Výrobce

Thai Mas
Klopsteen 6
5443 PW Haps
The Netherlands

Durability

Average durability from the time of delivery: 140 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 60 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Fermentovaná rýže (rýže, voda, sůl, Aspergillus Oryzae), kukuřičný sirup, chilli prášek (11,3%), voda, fermentovaná sojová pasta (voda, sója, sůl, Aspergillus Oryzae), alkohol, sůl, pšeničný extrakt, fermentovaná sójová omáčka (sója, voda, sůl, pšenice, alkohol, kvasnicový extrakt), česnekový koncentrát.

Nutritional values per 100 g

Energy value897 kJ/212 kCal
Fats2 g
including saturated fatty acids0 g
Carbohydrates43 g
including sugars22 g
Protein4 g
Salt5.6 g
Fibre0 g

Allergens

Cereals (gluten)
Soybeans
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.