
San Vincenzo
San Vincenzo Soppressata di Calabria DOP
80 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Delikátní klobása z jihu Itálie, vyráběná podle tradičních receptur a norem chráněného označení původu DOP. Soppressata od San Vincenzo se vyrábí z pečlivě vybraného vepřového masa z Kalábrie, jemně okořeněného solí a černým pepřem.

Použití
Určeno k přímé konzumaci. Můžete si je vychutnat v kombinaci s čerstvým křupavým pečivem.
O výrobci
San Vincenzo je italská společnost, která byla založena roku 1977. Specializuje se na výrobu tradičních kalabrijských uzenin, mezi které patří slavná pikantní 'nduja, klobásy, spianata a další delikatesy. Nezaměnitelnou chuť výrobkům dodává originální kalabrijská chilli paprička, místní koření a pečlivý výběr surovin – většina uzenin je vyráběna z kontrolovaného a certifikovaného kalabrijského vepřového masa.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–6 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
Výrobce
San Vincenzo
C. Da Acquaacoperta 24,
Loc. Spezzano Piccolo,
87059 Casali del Manco (CS)
Itálie
Durability
vepřové maso, sůl, dextróza, cukr, pepř černý, antioxidant: E300, konzervanty: E250, E252
Nutritional values per 100g
| Energy value | 1735 kJ/418 kCal |
| Fats | 32 g |
| including saturated fatty acids | 16 g |
| Carbohydrates | 0.8 g |
| including sugars | 0.1 g |
| Protein | 29.7 g |
| Salt | 3.75 g |
| Fibre | 0 g |