Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Kinara

Kinara Hard Cheese made with vegetable rennet

250 g
CZK 234.90 CZK 939.60 /kg

Delivery within 60 minutes

200+ customers have in favorites

Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Tvrdý italský sýr z oblasti Piemonte, který je vyráběný výhradně z mléka místních krav plemene Bruna Alpina a zrající déle než 12 měsíců. Místo tradičního živočišného syřidla se při jeho výrobě používá výtažek z květů bodláku (Cynara cardunculus), což jej činí vhodným pro vegetariány. Výsledkem je tvrdý sýr s komplexní chutí, jemnou hořkostí a krystalickou texturou.

Použití

Skvěle se hodí k dochucení rizot, zeleninových pokrmů, slaných koláčů nebo jako součást svačin (např. s datlemi nebo sušenými hruškami).

O výrobci

Caseificio Fiandino s.r.l. je rodinná farma z piemontských Alp, která se specializuje na výrobu sýrů. Kombinuje staletou tradici s moderním přístupem. Jako první v Itálii začala používat rostlinné syřidlo z bodláku, díky čemuž jsou její sýry 100% vegetariánské. Bez chemie, s důrazem na kvalitu, přírodu a chuť čerstvého mléka.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 1–⁠⁠⁠⁠⁠⁠6 °C.

Výrobce

Caseificio Fiandino s.r.l.
Via Termine 25
12020 Villafalletto
Piemonte
Itálie

Durability

Average durability from the time of delivery: 60 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 22 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Syrové kravské MLÉKO (Původ ITÁLIE), jedlá sůl, rostlinné syřidlo (Cynara cardunculus).

Nutritional values per 100 g

Energy value1661 kJ/400 kCal
Fats30 g
including saturated fatty acids19 g
Carbohydrates1.4 g
including sugars0 g
Protein31 g
Salt1.7 g
Fibre0 g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.