
Kinara
Kinara Hard Cheese made with vegetable rennet
250 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Tvrdý italský sýr z oblasti Piemonte, který je vyráběný výhradně z mléka místních krav plemene Bruna Alpina a zrající déle než 12 měsíců. Místo tradičního živočišného syřidla se při jeho výrobě používá výtažek z květů bodláku (Cynara cardunculus), což jej činí vhodným pro vegetariány. Výsledkem je tvrdý sýr s komplexní chutí, jemnou hořkostí a krystalickou texturou.

Použití
Skvěle se hodí k dochucení rizot, zeleninových pokrmů, slaných koláčů nebo jako součást svačin (např. s datlemi nebo sušenými hruškami).
O výrobci
Caseificio Fiandino s.r.l. je rodinná farma z piemontských Alp, která se specializuje na výrobu sýrů. Kombinuje staletou tradici s moderním přístupem. Jako první v Itálii začala používat rostlinné syřidlo z bodláku, díky čemuž jsou její sýry 100% vegetariánské. Bez chemie, s důrazem na kvalitu, přírodu a chuť čerstvého mléka.

Skladování
Skladujte v chladu při teplotě 1–6 °C.
Výrobce
Caseificio Fiandino s.r.l.
Via Termine 25
12020 Villafalletto
Piemonte
Itálie
Durability
Syrové kravské MLÉKO (Původ ITÁLIE), jedlá sůl, rostlinné syřidlo (Cynara cardunculus).
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1661 kJ/400 kCal |
| Fats | 30 g |
| including saturated fatty acids | 19 g |
| Carbohydrates | 1.4 g |
| including sugars | 0 g |
| Protein | 31 g |
| Salt | 1.7 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Milk |