Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Banquet

Banquet Goose half sous vide

ca. 3 kg
Currently sold out
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Husí půlka s kostí a kůží tepelně upravená metodou sous-vide. Sous-vide je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin. 

  • Balení obsahuje půlku husy. Podíl výpeku v balení je cca 30 %.
  • Masný výrobek tepelně opracovaný, vakuově balený, chlazený.

Použití

Před vybalením nahřejte v horké vodě. Po vybalení pečte v předehřáté troubě při 210 °C po dobu cca 25 minut, do zezlátnutí kůže.

O výrobci

Bidfood se objevil na trhu už roku 1990 v dánském zastoupení společnosti Nowaco. Zabývá se především distribucí mražených a chlazených potravin.

Společnost dále vyvíjí a vyrábí potraviny s vlastními značkami. Má pod křídly hned několik vlastních značek jako jsou například Nowaco, Prima, Petron, Gurmet, Banquet, Drůbež Dýšina, Bagetier, Dobroty babičky Kláry, Coronet a také Meliko.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–⁠⁠⁠⁠⁠⁠4 °C.

Výrobce

Bidfood Czech Republic s.r.o.
V Růžovém údolí 553
278 01 Kralupy nad Vltavou
Česká republika

Durability
Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 13 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Husí půlka 90% (EU), voda, jedlá sůl, stabilizátor : E451, zahušťovadlo : E 407a, kmín

E451(Trifosforečnany), E407a(Guma Euchema)

Nutritional values per 100 g

Energy value1150 kJ/279 kCal
Fats24.4 g
including saturated fatty acids6 g
Carbohydrates0.2 g
including sugars0 g
Protein14.6 g
Salt1.27 g
Fibre0 g

Allergens

May contain traces of:
Celery
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.