Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Naše maso

Naše maso Cevapcici

ca. 250 g

3 DAYS AVERAGE FRESHNESS

NewPremium qualityFresh from the farm

ca.

 CZK 134.97 CZK 529.90 /kg

Delivery within 60 minutes

30+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Čevapčiči jsou masný polotovar prémiové kvality z přeštíků a jalovic a volů z českých chovů. Čevapčiči či čevabčiči z Našeho masa jsou klasickou českou verzí populárních sekaných nebo mletých grilovaných mas kebabu – čevapu. Každý národ má svou verzi lišící se použitím různých druhů mas, koření a způsobů podávání. V Našem mase se připravují v jedné z českých verzí z masa půl na půl hovězího a vepřového, soli, pepře a uzené papriky

Balení obsahuje 4 porce semletého masa na čevapčiči (každá o hmotnosti cca 70 g). Baleno v ochranné atmosféře.

Přeštické černostrakaté prase

Maso z přeštíků má díky velkému podílu tuku, který se nachází v mase i na povrchu, specifickou chuť a „šmrnc“, díky mezisvalovému tuku je krásně křehké a hezky voní. Chovatelé vyšlechtili přeštického vepře již v 19. století, a to křížením místního prasete (českého hřebenáče) se starými anglickými a německými plemeny, dováženými po roce 1850 na Přešticko, Klatovsko a Domažlicko. Většina těchto plemen byla černostrakatých s klopeným uchem a takový je i přeštík. Jeho kvalitní maso se tradičně používalo hlavně na výrobu vyhlášené Pražské šunky.

Ve dvacátém století byl chov těchto prasat maso–sádelného typu s vyšší vrstvou hřbetního tuku potlačován ve prospěch výrazně masných prasat, která přinášejí rychlejší a snadnější zisk. Nyní se přeštíci vracejí do popředí zájmu, a dokonce se stává, že někteří chovatelé vydávají za přeštíky jiná strakatá plemena. Našimi partnery jsou však pouze chovatelé s uznanými chovy přeštických černostrakatých prasat.

Hovězí z českých chovů

V Amase pracují s hovězím z kvalitních plemen z českých chovů. Zpracovávají maso jalovic a volů zejména českého strakatého skotu, ale i světově uznávaných plemen a jejich kříženců. Farmáři pro Amaso chovají zvířata tak, aby byla dostatečně zmasilá a vytvořil se jim tuk nejen pod kůží, ale hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.

Použití

Před konzumací tepelně zpracujte.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 3 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 2 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Hovězí maso 46 %, vepřové maso 46 %, jedlá sůl, černý pepř, uzená paprika, čerstvý česnek

Nutritional values per 100 g

Energy value1189 kJ/281 kCal
Fats23 g
including saturated fatty acids7 g
Carbohydrates0.54 g
including sugars0.25 g
Protein18 g
Salt1.5 g
Fibre0 g

Allergens

May contain traces of:
Cereals (gluten)
Eggs
Milk
Mustard
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.