
DrĆŸte si klobouky, dneska to u grilu totiĆŸ bude fakt fiÄĂĄk. Chro, chro! A nemyslete si, nemĂĄme pro vĂĄs ĆŸĂĄdnĂ© prasĂĄrny, nĂœbrĆŸ exkluzivnĂ vepĆovĂ© maso od vyhlĂĄĆĄenĂœch ÄeskĂœch ĆeznĂkĆŻ a farmĂĄĆĆŻ, kterĂ© na grilu nadÄlajĂ hrooomadu parĂĄdy. Tak vyzkouĆĄejte tĆeba naĆĄe vlastnĂ marinovanĂ© steaky, flĂĄky od naĆĄĂ vlastnĂ znaÄky MASO! nebo tĆeba ĆĄpĂzy od Maso Klouda. A nezapomeĆte na nĂĄloĆŸ tĂ© nejÄerstvÄjĆĄĂ zeleniny, kterou vĂĄm uĆŸ za 6 hodin od skliznÄ pĆivezeme aĆŸ ke grilu! Tak si nechte chrochtat!




Na kvalitÄ si potrpĂte? My taky! Proto pro vĂĄs mĂĄme lahodnĂ© burgery, mletĂ© i raĆŸniÄĂ od tÄch nejvyhlĂĄĆĄenÄjĆĄĂch profĂkĆŻ. Zkuste tĆeba to z proslulĂ©ho ĆeznictvĂ NaĆĄe Maso z DlouhĂ© ulice, kde dbajĂ na nejvyĆĄĆĄĂ kvalitu, nebo naĆĄe vlastnĂ MASO! z peÄlivÄ vybranĂœch paĆĄĂkĆŻ plemene Duroc, o kterĂ© je krĂĄlovsky postarĂĄno v podhĆŻĆĂ OrlickĂœch hor. A pro skuteÄnĂ© labuĆŸnĂky mĂĄme maÄarskĂ© mletĂ© z mangalice.