Adveni
Adveni Tapiokový škrob bez lepku
250 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tapiokový škrob s neutrální chutí. Pečivo z něj je velmi jemné, vláčné, méně se drolí a vydrží déle. Škrob plnohodnotně nahradí běžnou pšeničnou mouku, navíc neobsahuje lepek. Je tak vhodný pro celiaky či pro ty, kteří vedou zdravý životní styl.
Baleno v České republice.
Použití
Škrob je vhodný pouze pro tepelné zpracování. Hodí se na přípravu slaných i sladkých těst, na zahušťování polévek, omáček nebo na obalování masa a ryb. Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v kombinaci s různými druhy mouk.
Pokud ho chcete použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody.
Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka. Tapiokový škrob můžete využít např. v receptu na Banh xeo –syčící placku.
O výrobci
Adveni je česká společnost, která se zaměřuje především na výrobu bezlepkových produktů, jako jsou například bezlepkové mouky, vločky, kaše či směsi na zdravé pečení. Podnik dále vyrábí ekologické prací prostředky, které jsou vyrobené z pečlivě vybraných surovin na přírodní bázi, výrobky jsou tak šetrné i k životnímu prostředí.
Skladování
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Výrobce
ADVENI
664 64 Mělčany 64
Česká republika
Složení
Škrob z kořene manioku jedlého | 100 % |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1479 kJ/348 kCal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 87 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0.02 g |
Vláknina | 0 g |