Bon Lait

Bon Lait Kozí sýr ve slaném nálevu

170 g
Od českého farmáře
59,30 Kč 348,82 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kvalitní přírodní kozí sýr v solném nálevu s obsahem sušiny minimálně 42 %.

Kozí sýr je vyrobený z plnotučného mléka z francouzských sánských koz chovaných v Čechách. Sánské kozy jsou vyšlechtěny tak, aby jejich mléko mělo minimální kozí aroma. Chutná jako kvalitní sýr feta.

Šetrně ošetřeno krátkodobou pasterizací. Vyrobeno z nestandardizovaného mléka, to znamená, že po nadojení nebyl upraven obsah tuku. Mimo to je bez konzervantů, zahušťovadel a přidaných tuků.

Použit

Je vhodný k denní konzumaci i jako dezert k vínu. Má jemnou lahodnou chuť. Výborný je nakrájený do zeleninového salátu.

Tip! Připravte si selský salát, podle tohoto receptu:

Všechnu zeleninu omyjeme. Rajčata nakrájíme na os­minky, papriku zbavíme semínek a nakrájíme ji na nudličky. Petrželku nadrobno nasekáme, okurku nakrájíme na kousky. Vajíčka uvaříme natvrdo. Prudce zchladíme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na tenká kolečka. Přiidáme kozí sýr. Hořčici umícháme s olejem, octem, solí, pep­řem, cukrem a petrželkou. Podle potřeby dochu­tíme. Na talíře upravíme salát, zeleninu, nakrá­jenou cibuli a kostičky sýra. Povrch pokapeme marinádou. Ozdobíme nakrájenými vajíčky a olivami. Dobrou chuť!

O výrobci

Bon Lait je rodinná farma a gurmánská minimlékárna veterinářů z Moravy založena na principech francouzských farem s dlouhodobou chovatelskou tradicí. Manželé Michaela a Lukáš Hlubkovi, oba veterináři, vědí, že jedním ze základů kvality a lahodné chuti čerstvého mléka je dodržet přísná hygienická opatření na jeho výrobu. A také ví, jak na to. Díky tomu kozí a ovčí mléko Bon Lait a produkty z něj chutnají skvěle, navíc kozí mají minimální kozí aroma.

Skladování 

Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.

Výrobce

MVDr. Michaela Hlubková
Faremní mlékárna Krmelín
Staroveská 412
Krmelín, 739 24
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 50 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 10 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kozí mléko
Jedlá sůl
Syřidlo
Mlékárenská kultura

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1145 kJ/273 kCal
Tuky23 g
z toho nasycené mastné kyseliny17.5 g
Sacharidy0.45 g
z toho cukry0.3 g
Bílkoviny16.8 g
Sůl2.7 g
Vláknina g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.