Naše maso
Naše maso Světlá tlačenka
cca 0,52 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Výborná tlačenka prémiové kvality z masa přeštických vepřů.
V klasické české tlačence najdou uplatnění všechny části prasete, které obsahují kolagen a libové i mírně prorostlé kousky masa. Jak ji v Našem mase vyrábí? Vaří ji ve vodě na mírném ohni těsně pod bodem varu hodinu a půl až dvě hodiny. Pak nechají tlačenku vychladnout a přitom ji pravidelně obrací, aby se maso usazovalo rovnoměrně.
Tepelně opracovaný masný výrobek. Balení obsahuje cca 3–4 plátky.
Použití
Nejlépe chutná trochu natemperovaná a nakrájená na půlcentimetrové plátky s cibulkou, octem a pepřem. Jako příloha samozřejmě chléb.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso | 50 % |
Vepřové droby | 13 % |
Vepřové kůže | 7 % |
Masový vývar | 26 % |
Jedlá sůl s jódem | |
Čerstvý český česnek | |
Černý pepř | |
Majoránka | |
Nové koření | |
Zázvor | |
Přírodní obal hovězí deník |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1288 kJ/312 kCal |
Tuky | 28 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 11 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 15 g |
Sůl | 2 g |
Vláknina | 0 g |