Fratelli Beretta
Fratelli Beretta Speck Alto Adige I.G.P.
80 gKaždý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Speck je název vztahující se na druh italského prosciutta.
Italský speck se vyrábí z pečlivě vybraného libového masa, poté se naloží do marinády a nechá se zrát. Nakonec se krátce zaudí na bukovém dřevě a jalovcových bobulích. Vyznačuje se kořeněnou chutí a větším tukovým mramorováním.
Maso Fratelli Beretta
Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.
Použití
Speck se hodí na přípravu předkrmů, do salátů anebo ji můžete přidat na pizzu. Vychutnat si ho můžete ale i v kombinaci se sklenkou dobrého vína.
O výrobci
Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie
Složení
Vepřové maso |
Jedlá sůl |
Kořenící směs |
Dextróza |
Fruktóza |
antioxidant |
E301 - Askorban sodný |
Konzervant |
E250 - Dusitan sodný |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1239 kJ/297 kCal |
Tuky | 19 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 6.6 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 31 g |
Sůl | 4.4 g |
Vláknina | g |