Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Swiss

Koňský balzám SWISS chladivý 500 + 50 ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
399,90 Kč 399,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků má v Oblíbených

Koňský balzám SWISS chladivý je unikátní krém poskytující rychlou a dlouhodobou úlevu kloubům, unaveným svalům a namoženým zádům. Originální receptura obsahuje extrakty z 30 bylin a účinných látek. Výjimečné je využití tradičních léčivých rostlin BOSWELLIE, OSTROPESTŘCE a CHMELE. Přípravek je vhodný především pro osvěžení svalů a šlach a zmírnění jejich únavy. Výrazný chladivý efekt balzámu zajišťuje silice máty klasnaté (mentol), které vyvolává pocit chladu, a tím potlačuje citlivost nervového zakončení. Výborné lubrikační vlastnosti balzámu umožňují jeho použití pro příjemné a funkční masáže.

Aktivní složky: Boswellia, Ostropestřec, Chmel otáčivý, Máta klasnatá, Bazalka pravá, Eukalypt, Rozmarýn lékařský, Tymián obecný, Světlík lékařský, Měsíček lékařský, Řebříček obecný, Přeslička rolní, Violka trojbarevná, Rozrazil lékařský, Pakaštan koňský, Sléz maurský, Jitrocel kopinatý, Lípa, Levandule úzkolistá, Bez černý, Arnika obecná, Sedmikráska chudobka, Hluchavka bílá, Smetánka lékařská, Mochna husí, Lnice květel, Kafr, Kosodřevina, Dobromysl obecná, Šalvěj lékařská.

Dávkování: Přiměřené množství (maximálně 2 krát denně na stejné místo) vmasírujte do kůže na postiženém místě.

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals

EAN: 8594059731517