Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Preventan

Preventan Junior tbl.30

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Momentálně vyprodáno
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »

Doplněk stravy. Preventan Junior obsahuje originální aktivní látky ProteQuine (aminokyseliny, oligopeptidy, nukleotidy) a inulin. Navíc je obohacen o vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Inulin je rozpustná vláknina, původem z čekanky, která doplňuje tento přípravek o další aktivní složku. Se sladidlem přírodního původu z rostliny stévie sladké. Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Balení: 30 tablet.

Aktivní složky v 1 tabletě: ProteQuine (oligopeptidy, nukleotidy, aminokyseliny) 1 mg, Inulin 200 mg, Vitamin C 13,2 mg (16,5 % DRHP*). DRHP* - denní referenční hodnota příjmu. Celkové složení tablety: zahušťovadlo: sorbitol, inulin (vláknina z čekanky), zahušťovadlo: xylitol, regulátor kyselosti: kyselina citronová, kyselina L-askorbová (vitamin C), barvivo: betanin, protispékavá látka: stearan hořečnatý, jahodové aroma, sladidlo: steviolglykosidy, ProteQuine.

Dávkování: 1 tableta (pastilka) denně, nechte volně rozplynout v ústech.

Výrobce: SVUS Pharma

EAN: 8595103953176