Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Walmark

Marťánci Proimun tbl.30

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
269,90 Kč 269,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků má v Oblíbených

Doplněk stravy. Černý bez je rostlina používaná po staletí pro své příznivé účinky na zdraví. Podporuje zdraví dýchacího ústrojí a funkci imunitního systému. Šípek Šípky (Rosa canina) působí antioxidačně a přispívají k přirozené obranyschopnosti organizmu a zdraví dýchacích cest. Produkt obsahuje také vitamin C, který přispívá ke správné funkci imunitního systému. Navíc slouží jako antioxidant. Vysoce kvalitní přírodní betaglukany, které se přirozeně vyskytují v kvasinkách (Saccharomyces cerevisiae), jsou v současné době v centru pozornosti vědců. Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Balení: 30 cucacích pastilek.

V 1 cucací tabletě: Černý bez - plod (Sambucus nigra, extrakt z plodů, min. 7 : 1 - 136 mg)952,0 mg, Černý bez - květ (Sambucus nigra, extrakt z květů, min. 10 : 1 - 25 mg)250,0 mg, Šípky (Rosa canina, extrakt z plodů, min. 10 : 1 - 5 mg)50,0 mg, Betaglukany100,0 mg, Vitamin C40,0 mg50% DRHP*. DRHP* - denní referenční hodnota příjmu. Složení: sladidla (sorbitol, xylitol), černý bez extrakt z plodů a květů, kvasničné (Saccharomyces cerevisiae) betaglukany, kyselina L - askorbová, aroma malina, regulátor kyselosti (kyselina jablečná), látka protispékavá (stearát hořečnatý), aroma lesní plody a vanilka, barvivo (oxidy a hydroxidy železa), šípky extrakt z plodů.

Dávkování: Pro dlouhodobé užívání 1 tableta denně, nechat rozpustit v ústech. Nejlépe po jídle.

Výrobce: WALMARK

EAN: 8596024012881