Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

LA ROCHE-POSAY

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR A.I.15ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
479,90 Kč 479,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

LA ROCHE-POSAY Effaclar A.I. je cílená hloubková korekční péče, která čistí nedokonalosti pleti a chrání před reziduálními jizvami. Urychluje vymizení a předcházení vzniku jizev, zastavuje rozvoj projevů akné, napomáhá vstřebávání nedokonalostí. Při používání přípravku se aktivuje regenerační proces kůže. Výsledkem je mizení hloubkově vyčištěných nedokonalostí a perfektně jednotný povrch pleti. Je vhodný na mastnou pleť s projevy akné.

AQUA / WATER, CYCLOHEXASILOXANE, ISONONYL ISONONANOATE, PROPYLENE GLYCOL, ISOHEXADECANE, NIACINAMIDE, PEG, 100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, CETYL ALCOHOL, ARGILLA / MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLOYL GLYCINE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, ACRYLATES COPOLYMER, SALICYLIC ACID, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, PIROCTONE OLAMINE, PARFUM / FRAGRANCE.

Dávkování: Snadná aplikace, rychle se vstřebává. Aplikujte lokálně, dokud nedokonalosti nevymizí. Effaclar A.I. lze použít před aplikací make-upu.

Výrobce: Loreal

EAN: 3433422406704, 3337875609593