• Dear customers, we are sorry. Currently our WhatsApp is unavailable and we are working hard to fix it. You can contact us as standard on all other communication platforms.
    Show more
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only

Renu

ReNu MultiPlus Multi-Purpose Sol.360ml

Product from
BENU pharmacy
1 pc
CZK 349.90 CZK 349.90 /pc

Delivery within 60 minutes

200+ customers have in favorites

Zdravotnický prostředek. Víceúčelový roztok ReNu je šetrný roztok. Jemně čistí, oplachuje, dezinfikuje a uchovává vaše měkké kontaktní čočky. ReNu MultiPlus poskytuje komfort vašim kontaktním čočkám. Používá se na čištění, oplachování, dezinfekci a uchovávání měkkých kontaktních čoček. ReNu MultiPlus je jediný víceúčelový roztok, který obsahuje HYDRANATE, ingredienci, která odstraňuje nahromaděný protein během čištění kontaktních čoček. Roztoky ReNu MultiPlus a MPS ulehčují péči o čočky. Balení: 360 ml.

Sterilní izotonický roztok, který obsahuje HYDRANATE (hydroxyalkylphosphonate) 0,03%, kyselina boritá, edetát disodný, poloxamin 1%, boritan sodný a chlorid sodný, aktivní složka DYMED (polyaminopropyl biguanid) 0,0001%.

Dávkování: Oplachujte každou stranu čočky po dobu pěti vteřin víceúčelovým roztokem. V závislosti na individuálním složení vašich slz a režimu nošení kontaktních čoček Vám může Váš oční specialista doporučit další péči o kontaktní čočky. Dodržujte jeho pokyny a instrukce. V případě desinfekce čoček umístěte své kontaktní čočky do čistého pouzdra, naplňte pouzdro čerstvým víceúčelovým roztokem a namáčejte je alespoň po dobu čtyř hodin. Nyní jsou Vaše kontaktní čočky připraveny pro další nošení.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.

Výrobce: Bausch & Lomb

EAN: 7391899847221