• O velikonočních svátcích fungujeme, jako by se nekoledovalo. Jsme tu pro vás i na Velký pátek a o Velikonočním pondělí - s dovozem až domů. Tak veselé hodování!

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Pro spokojená bříška i náladu

Tak už to prasklo! Startujeme Baby festival – týden plný slev a akčních nabídek na produkty pro vaše děti. Konkrétně jsme pro vás zlevnili 432 položek až o 48 %! Mraky zdravých dobrot a fůra šetrné kosmetické péče už na vás čeká. Kačky nasypte zpátky do kasičky a hurá do akce! Vaše bejby nebude sedět v koutě.

Kvalitní výživa pro správný růst

 

Sunar kapsičky, to jsou dobroty v nejvyšší kvalitě. Buďte si jistí tím, co dáváte dětem k jídlu. Se Sunar dostanou to nejlepší! Také vás potěší svým složením bez barviv, aromat a konzervantů. Jsou totiž šetrně zpracované, takže si zachovávají čerstvost, přirozenou chuť i potřebné živiny. Vyzkoušejte i jiné svačinky od Sunaru pro vaše ratolesti.

 

 

 

Pro šťastné děti a spokojené rodiče

 

Batolecí a pokračovací mléka značky Beggs jsou speciálně navržena pro podporu zdravého vývoje kojenců a batolat. Každé 800g balení výživy v prášku je obohaceno o plnotučné mléko s kapkou mléčného tuku a o bakterie mléčného kvašení, které se přirozeně nachází ve střevní mikroflóře. Obsahují i kyselinu DHA rostlinného původu, směs probiotik a prebiotik GOS/FOS, oligosacharidy mateřského mléka i vitamíny C a D2 pro podporu imunity a zdravého růstu kostí. 

 

Kojení je nejlepší způsob výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána pouze na doporučení lékaře. Batolecí mléka mají být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy.