Čerstvě sklizeno

Čerstvě sklizeno

Sotva vykoukla z hlíny a už ji můžete mít na talíři.

Na Rohlíku se v letošní sezóně můžete těšit na čerstvě sklizenou sezónní zeleninu z českých polí.
A když říkáme čerstvě sklizenou, tak to v Rohlíku myslíme opravdu vážně. Už za 6 hodin od sklizně ji můžete mít doma na stole. Během sezóny, která v Česku trvá zhruba od dubna do konce října, tak u nás postupně najdete lokální chřest, cibulku, ředkvičky, saláty, jahody... zkrátka vše, co se zrovna urodí na českých polích.

 
Z pole odešla ještě za rozbřesku a během pár hodin ji můžete mít na talíři. Na Rohlíku najdete v sezóně českou lokální zeleninu, u které můžeme garantovat, že vám ji doručíme již 6 až 48 hodin po sklizni.

Jaktože je zelenina na Rohlíku tak čerstvá?

 

Jak putuje zelenina v běžném supermarketu?

 
 
 

Saláty plné vitamínů od lokálních farmářů

 

Vyrostly na českých polích a bez zbytečné chemie.
Zato plné vitamínů a opečovávané rukama farmářů, kteří upřednostňují kvalitu nad kvantitou.
Vozíme je přímo z pole a už se třesou do vašich mís a příloh.

JAK ,,ČERSTVĚ SKLIZENOU" ZELENINU NAJDETE?

U čerstvě sklizené lokální zeleniny a ovoce najdete na našem webu štítek "Čerstvě sklizeno". Během sezóny budeme naší nabídku české zeleniny a ovoce postupně rozšiřovat o obměňovat podle toho, co se na našich polích zrovna urodí. Od května se tak můžete těšit na úžasné české saláty a jahody, v létě pak na papriky, okurky, rajčata, třešně, maliny, meruňky a další druhy sezónní zeleniny a ovoce.

Zachraňte ošklivku!

 

Pomozte nám zachránit zeleninu, kterou by kvůli nedokonalému tvaru jinde vyhodili. Přitom chutná skvěle, jen není tak krásná. Její koupí navíc uděláte radost přírodě i peněžence. Pořídíte ji totiž za výhodnější cenu než zeleninu klasickou!

 

Jak na čerstvou zeleninu a ovoce? Roman Vaněk z nich připravil výtečné recepty a rovnou za vás vybral ty nejlepší ingredience.
Všechny naleznete na jedné stránce, ze které nakoupíte během pár sekund. Tak si dopřejte skvělý oběd!

divider

VŠE PRO ZAVAŘOVÁNÍ

 

Proč dovážet zeleninu a ovoce stovky kilometrů, když nám v Česku roste v sezóně úžasná lokální úroda?
Podporujte s námi lokální pěstitele, kteří pěstují ovoce a zeleninu s láskou a dodávají nám jí do Rohlíku jen pár hodin po sklizni.
 

Zelináři z Nedomic

Jaroslav Jeřábek má zeleninu v krvi! Ještě aby ne, když je pokračovatelem dlouholeté rodinné tradice. Sám převzal farmu po rodičích a v úrodné Polabské nížině pěstuje saláty, kedlubny a další parádní zeleninu. Je hrdým držitelem regionální značky Polabí a certifikace IPZ.

 
 

Hanka Mochov

Petr Hanka začal hospodařit na polích kolem Mochova v roce 1993. V současnosti pěstuje zeleninu na dvou farmách přímo v Polabské nížině a je držitelem řady českých i mezinárodních certifikátů, potvrzujících kvalitu a šetrnost k životnímu prostředí. Většinu produkce sklízí přímo v sezóně, ihned zpracuje a odesílá, což zaručuje maximální čerstvost.

Jahodárna Vraňany

Pěstírna navazující na rodinnou tradici funguje už od roku 1998. Na 300 hektarech pěstují řadu celou řadu jahodových odrůd, včetně sazenic, a využívají ty nejnovější technologie. Kromě toho se Vraňanech věnují i pěstování dalšího ovoce nebo výrobě džemů.