Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Poslední teplý víkend

Poslední možnost si dát něco na gril

Využijte poslední střípky babího léta. Teplý víkend je ideální pro poslední grilovačku. Máte chuť na hovězí steak, čerstvou rybu nebo prorostlý kus krkovičky? Pochutnejte si i na sýrech a mořských plodech, zelenině i vegetariánských variantách. A k tomu všemu vás zásobíme pečivem, slanými chuťovkami, nápoji i potřebami na grilování. Pro nic už nemusíte, stačí objednat na Rohlíku.

Nejlepší maso na gril

Maso a steaky

Grilovací potřeby

Ryby a mořské plody

Grilovací pomůcky

Uzeniny a klobásy

Saláty a zelenina na gril

Zapečené portobello se sýrem Jednoduchý a rychlý recept na gril bez masa. Vyřízněte z žampionů nožičky. Klobouky zevnitř osolte, opepřete, pomažte špetkou utřeného česneku. Naplňte strouhaným sýrem. Skvělý je čedar, ale dobře funguje i niva nebo gouda. Nechte péct na tácku na grilu, až se sýr začne zapékat. Nakonec zasypejte nasekanou petrželkou nebo jinými bylinkami. Celý recept zde.

Bylinky a ochucená másla

Pečivo

Banner Banner

Dresinky a omáčky

Koření na grilované maso i zeleninu

Slané chuťovky

Domácí guacamole dip Jednoduchý a skvělý dip, který vám bude chutnat nejen s tortilla chipsy, ale i k masu nebo burgerům. Připravíte ho během chvilky. Oloupejte avokáda, vydloubněte pecku a rozmačkejte dužninu vidličkou. Přidejte na drobno pokrájené rajče, červenou cibuli, prolisovaný stroužek česneku, pár kapek citronu. Nožem rozřízněte chilli papričku, odstraňte semínka a nasekejte nožem na jemno. Přidejte k avokádu. Dosolte a opepřete.

Nealko nápoje

Cidery

Pivo

Víno

Banner Banner