Qualivo

Qualivo Farmářská klobása

cca 420 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ

Prémiová kvalitaOd českého farmáře

cca

 156,50 Kč 369,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Za luxusním masem z Qualiva nestojí žádný trik. Jen náležitá péče o každé zvíře, respekt k jeho potřebám a špičkové krmivo podle švýcarské receptury. Maso od Qualiva se může pyšnit svou kvalitou:

  • výjimečně jemné a chutné 
  • vždy skvělé díky stabilní kvalitě
  • atraktivní struktura a barva bez nežádoucích pachutí (obzvláště u tuku)
  • vysoký kulinářský zážitek i z běžnějších řezů

Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek.

Qualivo je prémiové maso produkované podle unikátní švýcarské metody krmení a chovu s důrazem na imunitu a zdraví zvířat. Výsledkem je velice křehké, lehce stravitelné maso s krátkou dobou kuchyňské úpravy.

Vepřové maso pochází z českého chovu v Choťovicích. Zvířata jsou pod pravidelnou kontrolou veterinární správy a všechny prasničky jsou pravidelně měřeny ultrazvukem s cílem optimalizovat výšku špeku a podíl libové svaloviny. Zmodernizované stáje nabízí zvířatům pohodlné a bezstresové ustájení.

Qualivo je prémiová značka masa nejvyšší kvality. Sofistikovaný koncept chovu a prémiové krmivo zabezpečuje špičkovou úroveň zdraví zvířat a skvělou chuť masa. Jednoznačný rozdíl ve stabilitě kvality v čase, krátké době kuchyňské úpravy spojené s prémiovou křehkostí, chutí, barvou a strukturou masa je potvrzeno dlouhodobou existencí této značky.

Celý systém byl implementován ve Švýcarsku již v roce 1995 a dnes stojí na špičce nejvyšších etických a environmentálních standardů s důrazem na dosažení nejvyšší kvality a bezpečnosti potravin pro konzumenty. Zvířata žijí v čistém prostředí a chov je prostý genetických modifikací, hormonů, antibiotik a dalších nadužívaných medikací.

Použití

Hodí se k pozvolnému grilování na ohni. Můžete ji konzumovat i bez tepelné úpravy, případně mírně ohřátou v horké vodě.

Klobása se hodí i na jiné tepelné zpracování, než jen opékání a vaření. Uvařte si báječnou zelňačku, podle tohoto receptu:

V hrnci rozpalte olej a orestujte na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Pak přidejte na kolečka pokrájenou klobásu a opečte ji. Zaprašte paprikou a nechte minutku rozvonět. Zelí slijte, pokud je to třeba, pokrájejte a přidejte do hrnce. Zalijte vývarem, osolte, opepřete a přidejte bobkový list. Vařte, dokud zelí nezměkne, trvá to asi 15 - 20 minut. Nakonec odstraňte bobkový list a podávejte.

O výrobci

Maso z Choťovic je rodinná farma zabývající se především chovem a porážkou prasat. Další činností je porcování nejen vepřového, ale všech druhů zvířat. Cílem firmy je nabízet zákazníkům kvalitní výrobky z masa té nejvyšší kvality.

Hlavní rozdíl oproti tradičnímu, čistě organickému nebo konvenčnímu způsobu produkce masa, je způsob krmení. Zvířata jsou krmena výhradně krmnými směsmi Qualivo, senem nebo slámou. Krmivo je vyráběno buď přímo společností Hofmann Nutrition AG, nebo je mícháno podle jejích receptur. Obsahuje striktně kontrolované a vysoce kvalitní komponenty, které jsou optimálně přizpůsobeny věku a vývoji zvířat. Qualivo zvířata jsou vždy perfektně krmena a vybalancována.

Skladování

Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

Ing. Karel Horák
Žehuň 116
289 05  Žehuň
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso88.5 %
Česneková pasta0.25 %
Sůl
Voda
Konzervant
E250 - Dusitan sodný
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.