
Antonínovo pekařství
Kdo by nemiloval Antonínovo pekařství a jejich voňavé chleby s křupavou vypečenou kůrkou? Na Rohlíku můžete každý den nakoupit čerstvé chleby, rohlíky a různé druhy koláčů, které zavážíme dvakrát denně (brzy ráno a odpoledne) čerstvé přímo z Antonínova pekařství na Karlíně. Během pár hodin si tak můžete vychutnat čerstvé pečivo přímo u vás doma.

Antonínovo pekařství Antonínův chléb

Antonínovo pekařství Kynutý koláč tvarohový

Antonínovo pekařství Kynutý koláč povidlový s mandlemi
Merhautovo pekařství
Rodinné pekařství, které se pyšní poctivou a kvalitní řemeslnou prací. Pekaři z Merhautova pekařství spojují tradiční výrobu a lásku k řemeslu a pečou ten nejlepší chleba, který vám provoní celý byt. Čerstvý chleba k nám dováží 2x denně a vy si ho tak můžete vychutnat po celý den.
Tajný tip na víkend: objednejte si ráno s nákupem čerstvě upečené křupavé rohlíky a zpříjemněte si víkendovou snídani.

Merhautovo pekařství Pivařský rohlík

Merhautovo pekařství Chléb podmáslový

Merhautovo pekařství Chléb žitný

Merhautovo pekařství Chléb cibulový
Pekárna Kabát
Kabátův pecen s vypečenou kůrkou, kroucený rohlík, moravské koláče nebo celozrnné housky. To je Pekárna Kabát, rodinná pekárna, ve které se poctivě udržuje pekařské řemeslo a tradiční receptury. Každý kousek pečiva projde rukama pekaře. Do Rohlíku nám vozí dvakrát denně čerstvé pečivo, které vám ten samý den dovezeme až ke dveřím. A na Vánoce vám přivezeme i poctivé hotové cukroví a vánočky.

Pekárna Kabát Celozrnná houska

Pekárna Kabát Brusinková bageta

Pekárna Kabát Tvarohový mazánek

Pekárna Kabát Kabátův Cvrček

Pekárna Kabát Tradiční koláč mák

Pekárna Kabát Kobliha jahodová

Pekárna Kabát Tradiční koláč tvaroh

Pekárna Kabát Vánočka s máslem

Pekárna Kabát Brioška šunková
Eska
Chleba z pražské Esky je vyhlášený široko daleko. A víte proč? Protože má kůrku, která nemůže být víc křupavější. Je ručně vyráběný z třífázového kvasu, žitné a pšeničné mouky, vody a kmínu. Peče se v peci na bukovém dřevu – má vláčnou střídku a tmavě vypečenou křupavou kůrku s nenapodobitelnou vůní ohně. Mouku na chleba kupují pekaři v bio mlýně PRO-BIO.
Chleba z Esky koupíte na Rohlíku vždy od neděle do středy. Zavážíme ho každý den čerstvý přímo z pekárny Eska a ten samý den ho rozvážíme rovnou k vám domů.

Eska Chleba 33
Každých 10 minut čerstvé pečivo z naší pekárny
Náš pekař Karel J. peče s kolegyněmi v naší pekárně každý den nepřetržitě čerstvé pečivo. Žádné rozmrazované polotovary u nás nehledejte. Každý den nám Merhautovo pekařství dováží čerstvá těsta, ze kterých v naší pekárně upleteme housky a uválíme rohlíky a ty se pečou každých 10 minut přímo na vaši objednávku. Každý den si tak můžete pochutnat na opravdu čerstvém a křupavém pečivu, jako jsou rohlíčky, housky, koláče nebo hamburgerové housky.

Merhautovo pekařství Loupák

Merhautovo pekařství Koláč borůvkový

Merhautovo pekařství Koláč makový

Merhautovo pekařství Koláč švestkovo-makový

Merhautovo pekařství Koláč tvarohový

Merhautovo pekařství Brioška máslová

Merhautovo pekařství Vánočka máslová malá

Merhautovo pekařství Hamburgerová bulka klasik se sezamem

Merhautovo pekařství Hamburgerová bulka mléčná se sezamem malá

Merhautovo pekařství Houska corny

Merhautovo pekařství Houska labužnická

Merhautovo pekařství Párek klasik v listovém těstíčku

Merhautovo pekařství Kornspitz

Merhautovo pekařství Rohlík benátecký bez posypu

Merhautovo pekařství Houska ražená bez posypu
Poctivé ingredience a ruční výroba
V jednoduchosti je krása a u pečiva to platí dvojnásob. Opravdu dobrý chleba poznáte tak, že byl upečen jen z několika, ale za to poctivých ingrediencí. Takový chleba se nevyrábí z rozmražovaného polotovaru, ale z kvásku a čerstvého těsta, které uhnětl pekař přímo svými rukami. Je krásně propečený tak, aby měl pořádnou kůrčičku a vydržel čestvý třeba i týden. To samé platí i pro další druhy pečiva, které na Rohlíku najdete.