Rohlík Raz-Dva-Tři

Rohlík Raz-Dva-Tři

NÁŠ RECEPT NA RYCHLÁ JÍDLA PO PRÁCI

Tohle určitě znáte. Přijdete domů z práce, máte hlad a nechcete vařením zabít víc než pár minut? Máme řešení a ukážeme vám jak na to! Základ je vždy plátek dobrého masa. A k němu kvalitní hotová příloha, čerstvé těstoviny nebo zelenina. Některá jídla jsou tak jednoduchá, že si k nim stihnete otevřít i dobrou lahvinku. Prostě raz-dva-tři a večeře se může podávat!
CHYTRÉ POLOTOVARY Z ROHLÍKU Polotovary a připravená jídla mají v české kuchyni strašnou pověst a někdy opravdu právem. Sortiment Rohlíku je ale jiný a my vás chceme přesvědčit, že ne všechny polotovary jsou ze stejného těsta. Ty naše jsou postaveny na čerstvých surovinách a obejdou se bez zbytečných konzervantů a éček. Čerstvé těstoviny, hotové saláty nebo nachystaná čerstvá zelenina pro rychlé vaření. Ohromně šetří čas, přitom nepoleví na kvalitě ani chuti.
 
divider

Pečený losos s kuskusem a bílým vínem

 
1) Filet lososa opláchněte usušte utěrkou, osolte, opepřete a dejte na pečící papír péct do předem předehřáté trouby. Pečte dozlatova cca 15 až 20 minut na 170°C. 2) Hotový kuskus vybalte, ohřejte podle chuti, naservírujte na talíř, navrstvěte filet lososa. Můžete dozdobit bylinkami. 3) Nezapomeňte nalít dobré bílé víno a vychutnat si skvělou večeři skoro bez práce. Nakupte suroviny jedním klikem zde »
 
divider

Čerstvé těstoviny s olivami a rajčatovou omáčkou

1) Těstoviny uvařte ve slané vodě al dente. Nezapomeňte, že čerstvé těstoviny se vařím jen krátce, stačí pár minut. Poté je sceďte, přilijte olivový olej a zamíchejte. 2) Na pánvi si rozehřejte konzervu krájených rajčat s olivami, osolte, opepřete, přilijte k těstovinám a zamíchejte. 3) Naservírujte na talíře a můžete posypat strouhaným parmazánem nebo pecorinem. Nakupte suroviny jedním klikem zde »
 
 
divider

Naked burger s guacamole dipem

 
1) Připravte si guacamole dip. Avokáda rozpulte, odstraňte pecky a dužninu vydlabejte lžící do misky. Vidličkou nebo šťouchadlem ji rozmačkejte na kaši. 2) Rajčátka a šalotku pokrájejte nadrobno, papričku zbavte semínek a kousek nadrobno nasekejte. Česnek prolisujte a přidejte vše do misky k avokádu. Osolte, opepřete, zakápněte limetkou a promíchejte. 3) Rozpalte pánev, přilijte olej a osmahněte na něm burger z obou stran dozlatova. Udělejte ho propečený tak, jak máte rádi. 4) Burger naservírujte s guacamole dipem na talíř, otevřete si k tomu Coronu a pochutnejte si. Nakupte suroviny jedním klikem zde »
 
divider

Kuřecí nudličky s hummusem a koriandrem

1) Kuřecí prso nakrájejte na nudličky, osmahněte na rozpáleném oleji dozlatova. Osolte, opepřete, dle chuti přidejte bylinky, koriandr nebo jarní cibulku. 2) Naservírujte na talíř nudličky a hummus, který ještě můžete zakápnout kvalitním olivovým olejem a poprášit sladkou mletou paprikou. Nakupte suroviny jedním klikem zde »
 
 
divider

Filet tresky s pestem a noky na másle

 
1) Filet tresky nasolte, opepřete a upečte v předehřáté troubě. 2) Mezitím si na másle na pánvi osmahněte noky pěkně dozlatova. 3) Naservírujte na talíř noky, filet tresky, potřete ho bazalkovým pestem a na vrch ještě můžete posypat čerstvými bylinkami. Nakupte suroviny jedním klikem zde »