Rohlík Raz-Dva-Tři

NÁŠ RECEPT NA RYCHLÁ JÍDLA PO PRÁCI
Tohle určitě znáte. Přijdete domů z práce, máte hlad a nechcete vařením zabít víc než pár minut? Máme řešení a ukážeme vám jak na to! Základ je vždy plátek dobrého masa. A k němu kvalitní hotová příloha, čerstvé těstoviny nebo zelenina. Některá jídla jsou tak jednoduchá, že si k nim stihnete otevřít i dobrou lahvinku. Prostě raz-dva-tři a večeře se může podávat!
CHYTRÉ POLOTOVARY Z ROHLÍKU
Polotovary a připravená jídla mají v české kuchyni strašnou pověst a někdy opravdu právem. Sortiment Rohlíku je ale jiný a my vás chceme přesvědčit, že ne všechny polotovary jsou ze stejného těsta. Ty naše jsou postaveny na čerstvých surovinách a obejdou se bez zbytečných konzervantů a éček. Čerstvé těstoviny, hotové saláty nebo nachystaná čerstvá zelenina pro rychlé vaření. Ohromně šetří čas, přitom nepoleví na kvalitě ani chuti.


Pečený losos s kuskusem a bílým vínem
1) Filet lososa opláchněte usušte utěrkou, osolte, opepřete a dejte na pečící papír péct do předem předehřáté trouby.
Pečte dozlatova cca 15 až 20 minut na 170°C.
2) Hotový kuskus vybalte, ohřejte podle chuti, naservírujte na talíř, navrstvěte filet lososa. Můžete dozdobit bylinkami.
3) Nezapomeňte nalít dobré bílé víno a vychutnat si skvělou večeři skoro bez práce.
Nakupte suroviny jedním klikem zde »

