Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Podpořme spolu českou gastronomii

Ne nadarmo se říká, že v dobách nejtěžších se tvoří právě ty nejlepší nápady. Tím bylo i naše Rohlík Bistro, které vzniklo z nápadu pomoci zachránit českou gastronomii

 

To nejlepší z lokálních podniků vám chceme nabízet i nadále, a proto si můžete nejpopulárnější jídla z TOP pražských restaurací nově objednávat přímo na Rohlik.cz

 

Ve spolupráci s předními českými šéfkuchaři jsme dlouho vybírali a testovali jídla, která si doma snadno dopřipravíte sami a výsledek bude naprosto jedinečný. Díky šokovému zchlazování si pokrmy zachovávají svou unikátní chuť a čerstvost až 5 dní. Nakombinujte podle vlastní chuti pokrmy z vyhlášených podniků jako jsou Alcron Hotel, Babiččina zahrada, Eska a Spojka Karlín, Kantýna nebo SIA, Pasta Fresca, či V Zátiší.

divider

JAK TO FUNGUJE?

 
divider

CO JE NA MENU?

 

Babiččina zahrada

 

Co se vám vybaví pod pojmem babiččina kuchyně? Většině určitě poctivá jídla, s láskou dělaná. A ta vůně, linoucí se z babiččiny trouby pokaždé, když věděla, že přijdete na návštěvu! V restauraci Babiččina zahrada se určitě najíte se stejnou chutí. Na menu nechybí poctivý vývar s játrovými knedlíčky, ale i kachna se zelím a knedlíky a další milované klasiky, včetně kynutých buchtiček.

V Zátiší

 

Máte rádi česká jídla, ale rádi byste ochutnali i něco jiného? V Zátiší vaří českou kuchyni opravdu netradiční. Doplněna je o indické pokrmy z tandoori pece i dalšími specialitami ze vzdálených koutů světa. Ochutnejte výbornou kulajdu, Bombaj vrabce s kynutým knedlíkem, nebo vepřová líčka Rogan Josh s Basmati rýží.

 
 

Spojka Karlín

 

Spojka Karlín si říká první flexitariánská restaurace v Praze. Spojuje totiž vegetariány, vegany i milovníky masa a výborně se tam nají opravdu každý. My jsme pro vás zvolili právě bezmasé speciality. Lahodné a pestré menu bez masa nadchne i zaryté masožravce. Zkuste uzený hummus z naklíčené cizrny nebo květákovou baklavu s fitaki sýrem. A na závěr? Ach, ten dokonalý pistáciový mousse!

Alcron Hotel

 

Už jste byli v restauraci, kde vaří michelinský šéfkuchař? Rádi byste, ale spíš než přemýšlet o tom, která vidlička patří k jakému chodu, byste si na kuchyni restaurace La Rotonde v hotelu Alcron, pochutnali doma, v pohodlných teplákách? Pak si na Bistru objednejte třeba úžasná vepřová líčka na víně, která jsou tak křehká, že byste je mohli bez problému krájet lžící. Se svým týmem je pro vás uvaří Roman Paulus, jeden z nejlepších českých šéfkuchařů. Možná, že se kvůli nim hodíte do gala i doma, až uvidíte tu nádheru!

 
 

Kantýna

 

Nechcete-li se zklamat a dát si opravdové české jídlo tak, jak jste na něj zvyklí, zvolte Kantýnu. Najdete zde chuťovky k pivu jako stařený gothaj s cibulí nebo pražskou šunku s křenem. Nechybí ani holandský řízek se šťouchanými brambory nebo trhané hovězí s teplou zeleninou a plněný paprikový lusk s pečenou rýží.

SIA

 

Asijská enkláva v Praze? Najdete ji v Praze, V Celnici. Tým kuchařů z několika asijských zemí i tuzemska tu pod taktovkou Jiřího Štifta připravuje jídla podle tradičních receptů, postupů a technologií. Začněte oblíbenou thajskou polévkou Tom Kha Kai a projezte se třeba k luxusnímu hovězímu hrudí s indonéskou pepřovou omáčkou.

 
 

Eska

 

České jídlo v moderním kabátě, to je pražská Eska. Na své si přijdou jako milovníci masa, tak vyznavači alternativní stravy či fanoušci sladkého. Ochutnejte některou z neobvyklých kombinací tohoto karlínského podniku. Šéfkuchař Martin Štangl pro vás má například netradiční svěží polévku z hrášku, máty a smetany nebo šunkofleky z Pražské šunky. Jako sladkou tečku si můžete dát třeba medovou žemlovku s jablky, rumovým krémem a povidly.

Pasta Fresca

 

Kdo by si nedal čerstvé těstoviny? Šéfkuchař Tomáš Mykytyn je připravuje čerstvě, sezónně a podle italské tradice. Vyberte si spaghetti alla carbonara, amatriciana nebo aglio olio, tagliatelle s hříbkovou omáčkou, rigatoni s rajčaty a sýrem, nebo cannelloni s masovým ragú, smetanou a lanýžem. Ať už to bude pasta jaká chce, to by bylo, abyste italskou hostinu nezakončili pravým tiramisú.

 
divider

PROČ ZVOLIT ROHLÍK BISTRO?

Pokud jde o zachování co nejvyšší kvality a zážitku z jídla, vsaďte na nás. Díky speciální metodě šokového zchlazení si pokrmy zachovávají svou dokonalou chuť a čerstvost až 5 dnů. My vám tak můžeme nabídnout možnost většího výběru a rychlejší doručení. Jídla stačí přihodit k nákupu a za dovoz už tak neplatíte nic navíc. Pokud jste členy klubu Premium, čeká vás ještě 15% sleva na celý Bistro sortiment a doprava zcela zdarma. A s TurboRohlíkem může být tato gastro pohádka ve vaší kuchyni už za 45 minut!

divider

JAK NEJLÉPE PŘIPRAVIT JÍDLO Z ROHLÍK BISTRO?

Pokud chcete 100% zážitek, doporučujeme, abyste do finální přípravy jídla dali trochu srdíčka a nespoléhali jen na mikrovlnku. Vězte, že vám i všem strávníkům z této kuchařské symfonie žaludek zaplesá. Naše jídla jsou šokově zchlazena. Vzdorují tak částečně toku času a uchovávají si své přirozené vlastnosti. Takže ve výsledku chutnají téměr stejně, jako kdybyste si je dali přímo v restauraci. Je ale nutné je ohřát správným způsobem: