Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
9. narozeniny Rohlíku

Dnes je na řadě voňavá, křupavá a vždy čerstvá sekce pečiva, kde pro vás pravidelně vykyne i spousta slev. A protože bez vás bychom to hodně rychle dopekli, jako poděkování jsme vám opět přichystali další dárečky!

 

Kdo by nemiloval vůni čerstvě upečeného pečiva a libozvučné křupání dozlatava upečené kůrky? Ochutnali jsme pečivo z celého Česka, abychom vám až domů vozili to nejlepší z nejlepších. Máme nejširší nabídku pod jednou střechou: 300 druhů pečiva, ty nejchutnější dobroty od 20 řemeslných pekáren a dokonce 150 druhů pečiva bez lepku! Prvotřídního a čerstvého pečiva ale není nikdy dost, takže pro vás několikrát denně pečeme i pod vlastní značkou Rohlíkova pekárna. A taky si pište za uši, že ani naše ceny s vámi nevypečou!

 

Místo, kde pečeme to nejlepší pečivo

Kdo může péct lepší pečivo než sám Rohlík? V Rohlíkově pekárně pečeme v řemeslné kvalitě několikrát denně čerstvé a kvalitní kousky za cenu, kterou si může dovolit opravdu každý! Máme vlastní vyladěné receptury, které ožívají v pražské pekárně Merhaut a brněnské pekárně Makovec. A protože plýtvání je nám proti kůrce, z neprodaného pečiva vyrábíme vlastní strouhanku.