Největší výběr čerstvých ryb

Ryb máme na Rohlíku moře!

A to takových, které jinde nenajdete. Čerstvé kousky, které nejsou doma v sádkách, ale prohání se divoce v řekách, mořích a oceánech celého světa. Dopravujeme je pravidelně několikrát týdně, máme jich víc než 30 druhů a doručujeme je bez přerušení teplotního řetězce. Tak nasajte inspiraci a ponořte se do tajů rybí kuchyně!

divider

Více než 30 druhů čerstvých ryb

Kapříci připlouvají na každý vánoční stůl a rybičková pomazánka je střídavě postrachem a zdrojem nadšení dítek na letních táborech. Ty opravdové rybí lahůdky nám ale často unikají jak tuňák dírou v síti. A protože absence moře dávno není výmluva, dáváme si záležet, abyste se při výběru nemuseli omezovat. Všechny naše ryby dovážíme na ledě několikrát týdně. Čerstvé, kvalitní a doručované ve správné teplotě z vody až k vám.
 
divider

Na gril jsou celé žhavé

 
divider

Šetrně chycené, dobře naložené

Tyhle speciality z čerstvých divokých ryb stačí hodit na gril a budou hotové dřív než řeknete „treska“. Marinády neobsahují žádnou chemii a jsou vyráběny jen z přírodních ingrediencí. Rybám i chuti na míru.
divider

Když losos, tak divoký

 
Tohle opravdu nejsou běžní lososi. Odlišuje je prvotřídní kvalita, šetrný způsob lovu a to, že se ještě před pár dny spokojeně proháněli v moři jako pěkní divoši. Na pánvi nebo v suši, kdo je jednou ochutná, už nechce jinak.
divider

Nejen ryby plavou v moři

Nedejte na první dojem! Mořským plodům se vyrovná máloco. Ve Středomoří by mohli vyprávět. Navíc nemusíte být kuchařem z michelinské restaurace, abyste si je připravili. Klíčová je kvalita, čerstvost a odvaha vykročit z českého rybníčku.
divider

Odkud k vám připlují

 
divider

Na čerstvou rybu čerstvé bylinky

 
divider

Okořeňte jim život

 

divider

Pečivo

Zboží můžete objednat na termín po očekávaném naskladnění.
Upozorňujeme, že celý nákup nebude možné objednat na dřívější termín.
Vyprodáno. Lze objednat od neděle 6:00.
400 g
 24.9 Kč
62,25 Kč/kg
divider

Chystáte se na lahodnou rybu a rádi byste si k ní dali dobré víno? Nechte si poradit od naší sommeliérky a inspirujte se jejím výběrem těch nejlepších lahví. K rybám se všeobecně hodí bílá a růžová suchá vína, spíše méně aromatická. K méně výrazným úpravám ryb zvolte Veltlínské zelené, Sylvánské zelené nebo Müller Thurgau. Z růžových pak lehčí a suché Rulandské modré, Frankovku nebo Zweigeltrebe. K tučnějším rybám, jako je např. losos, můžete podávat i polosuché víno s mírně vyšším obsahem cukru, které dobře prolne s jejich masem. K mořským plodům nebo k rybím předkrmům se zase skvěle hodí lehká šumivá vína, jako jsou sekty v úrovni extra brut a brut či prosecco. A nesmíme opomenout neodolatelnou kombinaci ústřic a Champagne či Chablis.

Na zdraví!

Příliv dobrého vína

divider

Připluly přímo od Chefa

divider

Čistá kuchyň je vizitka kuchaře