Svatomartinská husa a zabijačka

Svatomartinská husa a zabijačka

Chladný listopad přímo svádí k tomu užívat si domácí pohodu u krbu, uvařit si něco dobrého a pozvat rodinu nebo známé na oběd. Čím je ale pohostit? V listopadovém menu rozhodně nesmí chybět vynikající pečená husa s knedlíky a zelím a svěží svatomartinské víno. Na českém venkově navíc začíná sezóna zabijaček a to znamená jen jedno. Na Rohlíku teď najdete nejen poctivě vykrmené svatomartinské husy, ale i vynikající zabijačkové speciality. Dobrou chuť!

divider

Svatomartinské posvícení

Pečená husička s knedlíkem a zelím, k tomu sklenka svěžího Svatomartinského vína. Dokážete si představit lepší podzimní gurmánský zážitek? Přichystejte si doma pravé Svatomartinské posvícení, na Rohlíku najdete ingredience pro celé menu.

divider

Zabijačkové hody

Na Rohlíku rádi podporujeme sezónní potraviny a lokální výrobce. A co k podzimu a zimě patří více než pravá česká zabijačka? Vychutnejte si ty nejlepší zabijačkové speciality na Rohlíku.

divider

Pivečko a cidery na zapití

divider

Něco ostřejšího

divider

Vína z Moravy