
11. listopadu se blíží a s ním i jeden z nejlepších kulinářských svátků roku. Pečené husy, mladá vína a tradice stará několik století. Letos to uděláme ale po svém, v pohodě domova, v teplákách a bez nutnosti čekat na účet.
Máme pro vás celé husy od lokálních farmářů, husí speciality z Rohlík Bistra (ale pozor připravené šéfkuchaři) a svatomartinská mladá vína, co se otevírají přesně 11. 11. Od nákupu po poslední sousto vám to zabere pár kliknutí. Zbytek času si užijte u stolu s rodinou a klidně do haleluja probírejte, jestli je lepší zelí červené nebo bílé.

Husí hody můžou začít


Husy, co mají příběh
Celé husy, prsa, stehna, foie gras i red liver od lokálních farmářů. Čerstvé, chlazené a s kvalitou, kterou ochutnáte.

Knedlíky od těch, co to umí
Houskové i bramborové od lokálních pekařů, co knedlíky umí. Máme i bezlepkové, protože Martin je u stolu pro všechny a bez knedlíků by to prostě nebylo ono.