Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Maso Klouda

Maso Klouda Flank steak z pupku

cca 300 g
Prémiová kvalitaVyzrálé maso

cca

 206,97 Kč 689,90 Kč/kg

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Flank steak je z hovězího pupku, který je charakteristický svým jemným vláknem. Je téměř bez tuku.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Mokré zrání: minimálně 30 dní

Během doby zrání ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Díky tukovému krytí, které se při grilování přemění na křupavou kůrčičku, je steak šťavnatý a křehký.

U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z ověřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.

Použití

Maso vyndejte alespoň hodinu před přípravou, aby se natemperovalo. Poté maso můžete hodit na gril. Nejlépe si ho vychutnáte s grilovanou zeleninou, chřestem či sklenkou dobrého vína. 

O výrobci

Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C. 

Výrobce

Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika

Složení

Hovězí maso