Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

MozzarellArt

MozzarellArt Scamorza ciliegina affumicata

200 g
Premium qualityFresh from the farm
CZK 90.90 CZK 454.50 /kg

200+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Ručně vyráběná sušená mozzarella Scamorza ciliegina, uzená.

Výroba probíhá stejně jako u mozzarelly, ovšem po výrobě a tvarování se Scamorza ukládá do slané vody. Díky soli se vytvoří vnější ochranný filtr a vnitřek poté zraje a zůstává příjemně měkký. Jednotlivé kuličky mají přibližně 30 g.

V Mozzarellart věří, že by sýry měly být vyrobeny pouze ze základních surovin (mléko, sůl a syřidlo) a díky tomu jsou schopni poskytovat produkty mimořádně vysoké kvality.

Použití

Konzumujte při pokojové teplotě. Ideální velikost ji předurčuje k servírování jako aperitiv, na jednohubky a další pochutiny.

O výrobci

Mozzarellart je prvním výrobcem ručně vyráběné mozzarelly v Praze. Tento obchod a jeho koncept výroby je naprosto unikátní nejen v Praze, ale v celé České republice.

Motto, kterým se řídí zní: “Italská tradice, české mléko”. Jejich jedinečná receptura jim umožňuje vyrábět sýry, které mají výjimečnou kvalitu a čerstvost. Každý den vyrábí sýry různých druhů - mozzarella, burrata, ricotta, scamorza atd.
A ačkoliv má každý jinou chuť, jednu věc mají všechny společnou - jsou vyráběny bez použití konzervačních nebo jiných přidaných látek.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 2–6 °C.

Výrobce

Mozzarellart
Bělehradská 237/11
Praha 4 - Nusle
Česká republika

Composition

Mléko
Jedlá sůl
Syřidlo
Regulátor kyselosti
E330 - Kyselina citronová
Sušina min. 40 %
Tuk v sušině min. 40 %
Sůl max. 1,5 %

Nutritional values per 100 g

Energy value1397 kJ/334 kCal
Fats25.6 g
including saturated fatty acids0 g
Carbohydrates1 g
including sugars1 g
Protein25 g
Salt1.5 g
Fibre0 g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.