Řeznictví a uzenářství U Dolejších

U Dolejších Vídeňské párky ve skopovém střívku

cca 210 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 10 DNŮ

Od českého farmáře

cca

 67,00 Kč 321,20 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezlepkové vídeňské párky z vepřového a hovězího masa. Balení obsahuje 4 nožičky.

Vídeňské párky vznikly jako jemná varianta párků. Připravují se podle rodinné receptury z kombinace jemně umletého vepřového a hovězího masa. Směs se pak okoření a naplní do jedlého skopového střívka. Při zakousnutí jsou charakteristické křupnutím, jemně pepřovou chutí a stejnoměrnou zlatavou barvou.

Použití

Doma vložte párek do vroucí vody, přikryjte hrnec pokličkou, vypněte plotýnku a nechte v hrnci 10 minut stát. Párek zůstane šťavnatý a nepraskne. Můžete ho také ohřát v páře.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřová plec 34 %
Vepřový bok21 %
Hovězí přední20 %
Voda
Jedlá sůl
Směs koření
Stabilizátory
E451 - Trifosforečnany
E250 - Dusitan sodný
Cukr
Látka zvýrazňující chuť a vůni
E621 - L-glutaman sodný
antioxidant
E300 - Kyselina L-askorbová
Barvivo
E120 - Kyselina karmínová, karmíny
Aroma
Jedlé skopové střevo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1133 kJ/274 kCal
Tuky23.8 g
z toho nasycené mastné kyseliny9.7 g
Sacharidy1.9 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny13.1 g
Sůl2.2 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.