-11 %

Nescafe

Nescafé Classic bez kofeinu rozpustná káva

100 g
Akce do 30. 6.
79,90 Kč  89,90 Kč
799,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Rozpustná 100% káva bez kofeinu.

Nezaměnitelná chuť Nescafé classic ve variantě bez kofeinu. Kávová zrna jsou zbavena kofeinu přírodním způsobem, kdy je z kávových zrn odstraněna většina kofeinu pouze pomocí vody, a to ještě předtím, než jsou profesionálně pražena. Podobně jako u Nescafé classic má káva Nescafé bez kofeinu plnou a výraznou chuť díky unikátnímu procesu pražení, kdy se pečlivě vybraná kávová zrna praží odděleně, aby vytvořila dokonale výraznou a intenzivní kombinaci chuti a aroma. 

Nescafé káva v tomto balení je získávána ze 100% udržitelných zdrojů, společně s farmáři pracují na zlepšování kvality jejich života. 

Vizuál bude doručen dle aktuální skladové zásoby.

Konkrétní varianta bude dodána dle skladové zásoby.

Použití

Lžičku kávy zalijte 200 ml horké (ne vroucí) vody a zamíchejte.
 

O výrobci

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo žrádlo pro domácí mazlíčky.

Nescafé® je značka kávy oblíbená po celém světě, kterou si vychutnávají lidé ve 180 zemích světa. Díky 80leté zkušenosti s výběrem, pražením a mícháním té nejlepší kávy, není divu, že se každou sekundu vypije kolem 5 500 hrnků kávy Nescafé.

Skladování

Uchovejte v suchu při pokojové teplotě.

Výrobce

Nestlé Česko s.r.o. 
Mezi Vodami 2035/31 
143 20 Praha 4

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 340 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Rozpustná sušená 100% káva bez kofeinu.