Extrudo

Extrudo Mouka cizrnová výběrová

400 g
Vyprodáno. Očekáváme dnes.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přirozeně bezlepková cizrnová mouka se používá k obohacení jídel o jejich nutriční hodnoty, stejně tak i na pečení a zahušťování. Je skvělou náhradou běžné pšeničné mouky a je oblíbená zejména ve vegetariánské kuchyni. Připravuje se semletím sušené cizrny, má oříškovou příchuť.

Použití

Dá se použít na pečení, vaření polévek, omáček, k přípravě lívanců, specialit jako je guláš nebo jako přísada do mletého masa či salátů. Připravuje se z ní i známá pomazánka hummus.

O výrobci

Český výrobce z Bečič u Týna nad Vltavou. Za použití velmi šetrné technologie extruze, pro vás vyrábí originální křehké chleby a tyčky, řadu instantních polotovarů a různé druhy mouk. Všechny výrobky značky Extrudo jsou vyrobeny podle jejich vlastních receptur s důrazem na optimální nutriční složení, vztažené ke speciálním dietním potřebám jejich klientů a zásadám zdravé, racionální výživy.

V sortimentu jsou tedy v několika produktových kategoriích akceptovány zejména tyto nutriční funkcionality - vláknina, bez lepku, bez laktózy.  Extrudo je držitelem několika certifikátů kvality.Ve výrobním programu hrají důležitou roli i BIO a kosher produkty. 

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Extrudo Bečice s.r.o.
Bečice 7
375 01 Týn nad Vltavou

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 147 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Cizrna

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1344 kJ/321 kCal
Tuky4.4 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.5 g
Sacharidy53.7 g
z toho cukry0.2 g
Bílkoviny19.8 g
Sůl0.075 g
Vláknina11 g