Heinz
Heinz Worcesterová omáčka
150 mlDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Studená pikantní neemulgovaná omáčka, pasterovaná.
Worcestrová omáčka je tekuté koření tmavě hnědé barvy a jemné pálivosti, jež se vyznačuje charakteristickým aroma. Svůj název dostala podle města, ve kterém se vyráběla - ve Worcestru.
Použití
Před otevřením protřepat.
Worcestrová omáčka je dochucovadlo, které se hodí jak k masitým pokrmům, tak i do salátů. Vyzkoušejte např.tento recept na Babiččiny rarášky právě s využitím této omáčky:
Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky. Pak dejte do mísy nebo nejlépe plastové uzavíratelné misky ingredience na těstíčko: sojová omáčka, worcestrová omáčka, maggi, 3 lžíce hladké mouky, 2 lžíce solamylu, 1 lžíce hořčice, 1 dl pivo, sůl, pepř, koření na kuře a dle chuti i kari. Vše pořádně promícháte a necháte přes noc odležet. Vytvoří se Vám těstíčko, v němž kuřecí kousky obalte a smažte na pánvi do zlatova. Podáváme nejlépe s chlebem a tatarkou.
O výrobci
Firma Kraft Heinz je americkým výrobcem potravin a nápojů. V sortimentu společnosti Kraft Heinz můžete najít nejrůznější druhy pochutin jako je křen, konzervované fazole, kečupy, ale také dětské nápoje nebo krekry. Mezi nejznámější značky, které podnik vlastní, patří Honig, Philadelphia, Velveeta, Quero nebo Caprisun.
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě +4 °C až +25 °C. Chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte v chladničce při teplotě do 7°C.
Výrobce
Kraft Heinz Company
Gustav Mahlerlaan 1228
1081 LA Amsterdam
Nizozemsko
Složení
Kvasný ocet lihový |
Melasa |
Sladový ocet |
Ječmen |
Pitná voda |
Cukr |
Šťáva z tamarindu |
Jedlá sůl |
Cibule |
Ančovičky |
Ryby |
Česnek |
Aromata |
Koření |
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota | 413 kJ/97 kCal |
Tuky | 0.7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 22 g |
z toho cukry | 19 g |
Bílkoviny | 0.7 g |
Sůl | 2.8 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Ryby |