Vergnano

Vergnano Caffé Gran Aroma, zrnková káva

1 kg
559,90 Kč 559,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zrnková káva Vergnano Gran Aroma je ideální směs pro milovníky krémovosti silné, dobře sladěné kávy s intenzivní chutí a kořeněnými tóny.

Vergnano Gran Aroma je káva s bohatou, dlouhotrvající chutí pro nejnáročnější klienty. Díky speciálnímu balení si zachovává vůni a čerstvost. 60% Arabica, 40% Robusta. Vhodná směs pro ty, kteří ocení smetanovost energické, dobře strukturované kávy.

O výrobci

Vergnano vždy dělá kávu uměním, a to s jedním cílem: nabídnout vyšší kvalitu kávy. Tajemství? Výběr surovin a péče o výrobní proces. Objevené chutě spotřebitelů jsou uspokojeny zkušenostmi, profesionalitou a velkou vášní, nabídkou různých druhů kávy ve velmi vysoké kvalitě. Směsi Vergnano jsou jako dílo jednoho autora, nesou nezaměnitelný tón, charakter a třídu.

Skladování

Skladujte na suchém místě.

Výrobce

Casa del Caffè Vergnano S.p.A.
S.S. Torino-Asti
10026 Santena
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 529 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 180 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kávová zrna