
Restaurant Šubrt
Restaurant Šubrt Kachní kaldoun, 2 porce
0,6 lBĚŽNĚ ČERSTVÉ 14 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Staročeská polévka z kachních drůbků s knedlíčky.
Z balení připravíte 2 porce.
Použití
Stačí ohřát v hrnci či mikrovlnné troubě na vámi preferovanou teplotu.
O výrobci
Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.
Skladování
Skladujte mezi 0–8°C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Kachní vývar | 66 % |
| Pitná voda | |
| Kachní skelety | |
| Mrkev | |
| Celer | |
| Jedlá sůl | |
| Pepř | |
| Bobkový list | |
| Játrové knedličky | 9 % |
| Kachní játra | 46 % |
| Strouhanka | |
| Pšeničná mouka | |
| Pitná voda | |
| Řepkový olej | |
| Droždí | |
| Jedlá sůl | |
| Mák | |
| Sušené mléko | |
| Cukr | |
| Emulgátor | |
| E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f | |
| Enzymy | |
| Protispékavá látka | |
| E170 - Uhličitany vápenaté | |
| Vejce | |
| Česnek | |
| Jedlá sůl | |
| Pepř | |
| Majoránka | |
| Kachní droby | 8 % |
| Kachní maso | 5 % |
| Pšeničná mouka | |
| Cibule | |
| Máslo | |
| Jedlá sůl | |
| Pepř | |
| Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 300 ml
| Energetická hodnota | 1542 kJ/368 kCal |
| Tuky | 17 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 7.1 g |
| Sacharidy | g |
| z toho cukry | 3.4 g |
| Bílkoviny | g |
| Sůl | 1.4 g |
| Vláknina | g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Vejce |
| Mléko |
| Celer |