Restaurant Šubrt Kachní kaldoun, 2 porce

0,6 l
109,90 Kč 183,17 Kč/l
Země původu: Česká republika,

Staročeská polévka z husích drůbků s knedlíčky.

Z balení připravíte 2 porce.

Použití

Stačí ohřát v hrnci či mikrovlnné troubě na vámi preferovanou teplotu.

O výrobci

Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.

Skladování

Skladujte mezi 0–8°C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Znovu neohřívejte.

Výrobce

Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kachní vývar 66 %
Pitná voda
Kachní skelety
Mrkev
Celer
Jedlá sůl
Pepř
Bobkový list
Játrové knedličky9 %
Kachní játra46 %
Strouhanka
Pšeničná mouka
Pitná voda
Řepkový olej
Droždí
Jedlá sůl
Mák
Sušené mléko
Cukr
Emulgátor
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f
Enzymy
Protispékavá látka
E170 - Uhličitany vápenaté
Vejce
Česnek
Jedlá sůl
Pepř
Majoránka
Kachní droby8 %
Kachní maso5 %
Pšeničná mouka
Cibule
Máslo
Jedlá sůl
Pepř
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 300 ml

Energetická hodnota1542 kJ/368 kcal
Tuky17 g
z toho nasycené mastné kyseliny7.1 g
Sacharidy g
z toho cukry3.4 g
Bílkoviny g
Sůl1.4 g
Vláknina g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Celer
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.