Fratelli Beretta

Fratelli Beretta Prosciutto San Daniele A.O.P. plátky

70 g
Prémiová kvalita
116,70 Kč 1 667,14 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Prosciutto San Daniele je sušená italská šunka vyrobená z vepřového masa.

San Daniele je šunka původem z oblasti San Daniele del Friulli, proto aby se mohla takto jmenovat, může se vyrábět pouze v této oblasti. Vyrábí se z kýty těžkých plemen vepřů, poté se maso naloží do soli a dochází k postupnému zrání. Vyznačuje se intenzivní vůni, jemnou a lehce nasládlou chutí.

Maso Fratelli Beretta

Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.

Použití

Vhodná do italských pokrmů, např. na pizzu či do těstovin. Může být však i oblohou salámových mís na různých oslavách a rautech. Je také skvělou pochoutkou k vínu.

O výrobci

Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu. 

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 80 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřová kýta
Mořská sůl
Obsah soli nejvýše5.2 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1040 kJ/249 kCal
Tuky15 g
z toho nasycené mastné kyseliny5.2 g
Sacharidy0.5 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny28 g
Sůl4.8 g
Vláknina0 g