

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Německá specialita, která neobsahuje alergeny, nejlépe vynikne po ohřátí (nikoliv vaření a už vůbec ne opečení). Chuť je masová, jemně kořenená a po petrželi.
- Masný výrobek tepelně opracovaný.
- Vizuál bude dodán dle skladové zásoby.
Použití
Není vhodné na gril, ale doporučujeme prohřát, odstranit střívko a konzumovat se sladkokyselou hořčicí.
O výrobci
Společnost Ponnath Řezničtí Mistři, která vznikla roku 1692 v Německu, se zaměřuje na výrobu uzenářských a šunkových specialit. Firma se opírá o rodinnou tradici již více než 325 let. Na trh přináší tradiční recepturu a zaručuje originální chuť svých produktů, na kterou jen tak nezapomenete.

Skladování
Skladujte při teplotě 0–7 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
Ponnath Řezničtí Mistři, s.r.o.
Pražská 117
342 01 Sušice
Česká republika
Trvanlivost
Vepřová maso 75%, pitná voda, vepřové kůže, vepřové sádlo, jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodičnan draselný), cibule, petržel, koření, extrakty koření, dextroza, stabilizátor: difosforečnany, vepřové střevo.
Alergeny: neuvádí se
Výživové údaje na 100 g. Energetická hodnota (1210 kJ/ 293 kcal), Tuky (27,0 g), z toho nasycené mastné kyseliny (10,3 g), Sacharidy (1,0 g), z toho cukry (0,8 g), Bílkoviny (11,2 g), Sůl (2,10 g).