- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jemný prášek získaný izolací kukuřice v BIO kvalitě.
Použití
Vhodné na zahuštění omáček a polévek, na zjemnění pokrmů, koláčů, dortů či na přípravu náplní a dezertů.
O výrobci
Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly.
Skladování
Výrobek skladujte v suchých, chladných a větratelných místnostech, nejméně 5 cm nad zemí a od stěn (max. vlhkost vzduchu 70 %). Skladujte odděleně od látek s výraznými pachy a vůněmi.
Výrobce
Amylon a.s.
Švermova 117
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika