Nominal

NOMINAL Cereální kaše Nomina jáhlová

300 g
Prémiová kvalita
55,90 Kč 186,33 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hledáte rychlou svačinu, nutričně vyváženou snídani, nebo máte prostě jen na něco chuť?

Vyzkoušejte tuto instantní jáhlovou kaši. Instantní proto, aby bylo vždycky po ruce něco dobrého a přitom zdravého a nutričně bohatého.

Jáhly jsou loupané proso, které je pravděpodobně nejstarší kulturní plodinou, kterou z Asie do Evropy přinesly kočovné kmeny. Pro vysoký obsah železa se jáhly doporučují lidem trpícím chudokrevností. Vysoký obsah fosforu pomáhá v prevenci a léčbě depresí a únavy. Křemík podporuje zdraví a krásu zubů, nehtů a vlasů. Jáhly jsou jedinou zásaditou obilovinou, a proto jsou vhodné při žaludečních obtížích. Protože neobsahují lepek, jsou ideální stravou pro nemocné celiakií a vhodné jsou také pro alergiky

Použití

Do teplého mléka či vody přidáváme za stálého míchání instantní kaši – až docílíme požadované hustoty. Necháme 2–3 minuty odstát.

Kaši si můžete ozdobit čímkoliv, co máte rádi, čerstvým ovocem, chia semínky, ořechy, strouhaným kokosem, kousky čokolády atd. Osladit ji můžete např. javorovým sirupem či medem. Z kaše lze připravit také rychlý dezert – v poháru kaši krásně nazdobte třeba zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem.

O výrobci

Firma Nominal dbá především na kvalitu surovin a některé si dokonce sama pěstuje. Fakt, že patří k průkopníkům ve výrobě bezlepkových potravin v naší zemi, jim za tu spoustu let také dává chuť dělat svým zákazníkům život pestřejší. Nejednou se v duchu světových trendů a nových stravovacích zvyků ukazuje, že jejich produkty používají nejen lidé s potravinovým omezením, ale také ti, kteří nechtějí svůj organismus zbytečně zatěžovat. 

Skladování

Skladujte v suchu a vždy dobře uzavřené.

Výrobce

Nominal cz obchodní s.r.o.
Jamská 2435/3
591 01 Žďár nad Sázavou
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 85 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Jáhly - proso60 %
Kukuřičná krupice40 %
Obsah lepku < 20 mg/kg

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1633 kJ/385 kCal
Tuky2.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.5 g
Sacharidy80 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny10 g
Sůl0.01 g
Vláknina3 g