
Coburger
Coburger Camembert 30% se sníženým obsahem laktózy
125 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Přírodní zrající sýr s bílou plísní na povrchu se sníženým obsahem laktózy.
Obsah laktózy <0,1 g/100 g.

Použití
Výborně se hodí k vínům či jako součást sýrového talíře, který si můžete doma připravit z nejrůznějších druhů sýra a doplnit ho bílým pečivem. Často se také využívá jak přísada do salátů.
O výrobci
Milchwerke Oberfranken patří mezi výrobce sýrových specialit. Již v roce 1927 se sýr vyráběl v bývalém Milchhof Coburg podle tradičních receptur. Následně vzniklo v roce 1975 družstvo „Milchwerke Oberfranken West eG“. V roce 1990 se k němu připojilo prvních několik farmářů z Durynska. Dnes družstvo čítá více než 1050 farmářů a zahrnuje dva závody s moderním výrobním zařízením.
Skladování
Skladujte při teplotě od +2 °C do +8 °C.
Výrobce
Milchwerke Oberfranken West eG
Sulzdorfer Str. 7
96484 Meeder
Německo
Trvanlivost
Složení
| Mléko | |
| Jedlá sůl | |
| Mlékařské kultury | |
| Penicillium candidum | |
| Mikrobiální syřidlo | |
| Sušina min. | 38 % |
| Tuk v sušině min. | 30 % |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 899 kJ/215 kCal |
| Tuky | 13 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 8.7 g |
| Sacharidy | 0.1 g |
| z toho cukry | 0.1 g |
| Bílkoviny | 24.5 g |
| Sůl | 1.7 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Mléko |