Knedlíky Láznička
Láznička Houskový knedlík křenový
300 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Houskový křenový knedlík Láznička vyrobený s láskou.
Základem jsou kvalitní suroviny - čerstvě umletá mouka dovážená přímo ze mlýna, vlastní pečivo speciálně vyladěné pro knedlíky, čerstvé bylinky a další suroviny v té nejlepší kvalitě.
Křenový knedlík Láznička je vyráběn podle staré klášterní receptury. Je voňavý a příjemně pikantní.
Jak se vyrábí?
Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby.
Použití
Doporučujeme podávat s vařeným hovězím masem a křenovou omáčkou. Výborný je také jako příloha k zabijačkovému nebo zvěřinovému guláši.
Tip: Zkuste recept na hovězí na houbách s křenovým knedlíkem.
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na sádle do tmava vyrestujeme nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a zprudka opečeme po obou stranách. Podlijeme trochu vývarem, přidáme namočené sušené houby i s výluhem, česnek, zbylé koření a dusíme do měkka. Během dušení stále podléváme vývarem. Nakonec přidáme žampiony, které jsme si orestovali na sádle. Knedlíky zavařujeme dvacet minut v osolené vodě. Když je maso měkké, zaprášíme omáčku hladkou moukou a můžeme podávat.
O výrobci
Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých oceněních a soutěžích. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva.
Skladování
Skladujte při teplotě do 10 °C.
Výrobce
Knedlíky Láznička
Jakobiho 327,
Praha 10, Petrovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Pšeničná mouka |
Voda |
Pečivo láznička |
Křen |
Vejce |
Droždí |
Sůl |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |