Knedlíky Láznička

Láznička Houskový knedlík křenový

300 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ

Od českého farmáře
73,90 Kč 246,33 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Houskový křenový knedlík Láznička vyrobený s láskou.

Základem jsou kvalitní suroviny - čerstvě umletá mouka dovážená přímo ze mlýna, vlastní pečivo speciálně vyladěné pro knedlíky, čerstvé bylinky a další suroviny v té nejlepší kvalitě. 

Křenový knedlík Láznička je vyráběn podle staré klášterní receptury. Je voňavý a příjemně pikantní. 

Jak se vyrábí?

Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby. 

Použití

Doporučujeme podávat s vařeným hovězím masem a křenovou omáčkou. Výborný je také jako příloha k zabijačkovému nebo zvěřinovému guláši.

Tip: Zkuste recept na hovězí na houbách s křenovým knedlíkem. 

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na sádle do tmava vyrestujeme nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a zprudka opečeme po obou stranách. Podlijeme trochu vývarem, přidáme namočené sušené houby i s výluhem, česnek, zbylé koření a dusíme do měkka. Během dušení stále podléváme vývarem. Nakonec přidáme žampiony, které jsme si orestovali na sádle. Knedlíky zavařujeme dvacet minut v osolené vodě. Když je maso měkké, zaprášíme omáčku hladkou moukou a můžeme podávat.

O výrobci 

Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých oceněních a soutěžích. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva. 

Skladování

Skladujte při teplotě do 10 °C.

Výrobce

Knedlíky Láznička
Jakobiho 327,
Praha 10, Petrovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pšeničná mouka
Voda
Pečivo láznička
Křen
Vejce
Droždí
Sůl

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.