Fratelli Beretta
Fratelli Beretta Mortadella Bologna IGP
150 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 18 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Mortadella je tradiční, italský, měkký salám pocházející původně z oblasti Bologna.
Mortadela se vyrábí z jemně namletého vepřového masa. Do směsi jsou přidány kostky vepřové slaniny, které jsou pro něj charakteristické a vybrané koření jako je černý pepř, myrta, muškátový oříšek a koriandr, které chuť podtrhnou. Na řezu pak můžete vidět mozaiku.
Maso Fratelli Beretta
Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.
Použití
Před konzumací vyndejte mortadelu z lednice a nechte 10 minut povolit, aby se propojily všechny chutě. Mortadellu si nejlépe vychutnáte samotnou v kombinaci s čerstvě křupavou ciabatou a sklenkou dobrého, kvalitního vína.
O výrobci
Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso |
Sůl |
Přírodní aroma |
Koření |
Antioxidant |
E301 - Askorban sodný |
Konzervant |
E250 - Dusitan sodný |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1334 kJ/322 kCal |
Tuky | 28 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9.3 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 17 g |
Sůl | 2.3 g |
Vláknina | g |