
Fratelli Beretta
Fratelli Beretta Mortadella Bologna IGP
150 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 18 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Užijte si doručení do 15 minut. Od kartáčku na zuby až po opravdu těžké bedny. Úsměv přibalen :)
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Mortadella je tradiční, italský, měkký salám pocházející původně z oblasti Bologna.
Mortadela se vyrábí z jemně namletého vepřového masa. Do směsi jsou přidány kostky vepřové slaniny, které jsou pro něj charakteristické a vybrané koření jako je černý pepř, myrta, muškátový oříšek a koriandr, které chuť podtrhnou. Na řezu pak můžete vidět mozaiku.
Maso Fratelli Beretta
Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.
Použití
Před konzumací vyndejte mortadelu z lednice a nechte 10 minut povolit, aby se propojily všechny chutě. Mortadellu si nejlépe vychutnáte samotnou v kombinaci s čerstvě křupavou ciabatou a sklenkou dobrého, kvalitního vína.
O výrobci
Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso |
Sůl |
Přírodní aroma |
Koření |
Antioxidant |
E301 - Askorban sodný |
Konzervant |
E250 - Dusitan sodný |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1334 kJ/322 kCal |
Tuky | 28 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9.3 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 17 g |
Sůl | 2.3 g |
Vláknina | g |